Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hakukoneoptimointi toi yllättävän nopeasti uusia asiakkaita

ReferenssiHierontayritys Body & Soundin omistaja Sol Sagot halusi laajentaa asiakaskuntaansa ja kasvattaa yrityksen näkyvyyttä verkossa. Päätös hakukoneoptimoinnin hyödyntämiseen johti odotettua nopeampaan tulokseen, ja yritys onkin saanut uusia asiakkaita erityisesti äänimaljarentoutuksen pariin. Kuvat: Sol Sagot.

Hakukoneoptimointi hierontayrittäjälle toi nopeasti uusia asiakkaita

Kuvat: Sol Sagot

Hakukoneoptimointi on tärkeää myös pienyrityksille

Vaikka Body & Sound Oy ei ole tehnyt maksullista Google-mainontaa, YIPI:n hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto osoittautui erittäin tehokkaaksi tavaksi parantaa yrityksen verkkonäkyvyyttä. Kun hyvä hakutulossijoitus saavutetaan hakukoneoptimoinnin avulla, ei markkinointiin tarvitse käyttää jatkuvasti rahaa, ja uusia asiakkaita saadaan hankittua maltillisella kustannuksella.

Uuden ja asiakaskokemusta parantavan verkkosisällön avulla Body & Sound Oy nousi hakukoneiden tuloksissa ja tavoitti siten uusia potentiaalisia asiakkaita. Tämän mahdollisti perusteellinen avainsanatutkimus: kun tiedetään, mitä potentiaaliset etsivät hakevat verkosta, saadaan heidät palveluiden äärelle.

"Sain uusia asiakkaita nopeammin kuin uskoin. Yksi asiakas tuli jopa äänimaljarentoutukseen pitkän ajomatkan takaa ilman ajanvarausta, suoraan liikkeen ovesta sisälle. Kiitos YIPI:lle erinomaisesta työstä!"

Avainsanatutkimuksen avulla näkyville

Vaikka yrityksellä on mielenkiintoinen ja tunnelmallinen yritysilme sekä selkeä konsepti, ei se itsessään takaa näkyvyyttä ja sitä, että asiakkaat löytäisivät itsensä. Tämä tilanne oli myös Body & Soundin tapauksessa. 

Verkkosivut sisälsivät jo alun alkaen harmoniaa ja kaunista tunnelmaa, mutta tekstisisällön ja asiakkaiden tekemien hakulausekkeiden puutteellisuus johti siihen, että sivu ei näkynyt Googlessa juuri ollenkaan. Tämän vuoksi pelkästään tekstisisältöjen päivittäminen ja blogiosion perustaminen nosti Body & Soundin Googlen kärkipaikoille - juuri sinne minne se kuuluukin.

Hyvä työ toi poikkeuksellisen nopeita tuloksia

Vaikka Body & Sound Oy on ollut YIPI:n asiakas vasta lyhyen aikaa, tulokset puhuvat puolestaan ja hakukoneoptimointi on auttanut yritystä tavoittamaan uusia asiakkaita yllättävän nopeasti.

Äänimaljarentoutuksen kysyntä on kasvanut merkittävästi, ja myös yrityksen yleinen näkyvyys verkossa on parantunut. Asiakas onkin erittäin tyytyväinen YIPI:n palveluihin ja saavutettuihin tuloksiin, koska ne ylittivät odotukset. 

Myös YIPI oli palvelutuottajana yllättynyt näin nopeisiin hyviin tuloksiin, sillä yleensä hakukoneoptimointi on pitkäkestoista työtä - mutta joskus poikkeus vahvistaa säännön ja tuloksia tulee odotettua nopeammin. Hyvä näin - molemmin puolin!

Hakukoneoptimointi hierontayritykselle

Kuvat: Sol Sagot

Lue koko asiakastarina

Suosittelija:

"Sain uusia asiakkaita nopeammin kuin uskoin. Yksi asiakas tuli jopa äänimaljarentoutukseen pitkän ajomatkan takaa ilman ajanvarausta, suoraan liikkeen ovesta sisälle. Kiitos YIPI:lle erinomaisesta työstä!"

Sol Sagot

Pinterest
Referenssin infoboxi
YIPI Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Body & Sound
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sol Sagot

Lisätietoja

Yritysprofiili YIPI kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Auditointi
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Google

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

hakukoneoptimointi
seo-auditointi
seo-sisällöntuotanto
Hakukonenäkyvyys
markkinointi palveluna
seo-palvelu

Siirry yrityksen profiiliin YIPI kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

YIPI - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

YIPI - Muita referenssejä

YIPI - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia