Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Google antaa nopeita vastauksia, mutta se ei paranna vaivoja

ReferenssiPolven takaosan jänteen kipu, jalkojen särky, alaselkäkipu. Muun muassa näihin vaivoihin haetaan apua Googlesta. Moni meistä on oman elämänsä nettilääkäri ja yllättävien oireiden ilmetessä Google-haku on ensimmäinen toimenpide vastauksen löytämiseen. YIPI auttoi Espoon Keskuksen Fysioterapiaa tuomaan terveyden ja hyvinvoinnin palveluitaan paremmin näkyviin Google-mainonnan avulla.

Yksilöllistä fysioterapiaa jo toisen sukupolven voimin

Fysioterapialla parannetaan toimintakykyä ja samalla ylläpidetään terveyttä. Fysioterapiaa voi hyödyntää joko ennaltaehkäisevästi, pitkäaikaisiin vaivoihin tai akuutteihin kiputiloihin. Fysioterapia on yksilöllinen hoitomuoto, jonka laatu valmistetaan

fysioterapiasuunnitelmalla. Espoon Keskuksen Fysioterapiassa työskentelee pitkän alan ammattilaisia fysioterapian, hieronnan, jalkaterapian, lymfaterapian ja muiden hyvinvointipalveluiden parissa.

Markkinoinnin kuukausipaketti ratkaisee monta ongelmaa

Verkkosivut ovat Espoon Keskuksen Fysioterapialle se tärkein kanava asiakkaiden tavoittamiseksi. Palveluyritykset saavat parhaan hyödyn verkkosivuista irti, kun ne on hakukoneoptimoitu oikein.

YIPI on tuottanut hakukoneoptimoitua sisältöä asiakkaan verkkosivuille vuoden 2022 syyskuusta asti ja se näkyi tuloksissa välittömästi. Varauskalenteri täyttyi ja erityisesti paikallinen näkyvyys Espoon seudulla kasvoi. YIPI:n tarjoamista markkinoinnin kuukausipaketeista käytössä on Uudistuja-paketti.

YIPI:n kiinteähintainen markkinointi on saanut asiakkaalta kiitosta ja pidämme jatkossakin huolta, että asiakkaan varauskalenteri on mahdollisimman täynnä.

Verkkokaupan integroiminen omille verkkosivuille tuo liikennettä

Espoon keskuksen fysioterapia käytti aikaisemmin verkkokauppana Zettlen verkkokauppaintegraatiota, mutta PayPalin ostettua Zettlen, täytyi YIPI:n luoda verkkokauppa suoraan omille sivuille.

YIPI auttoi verkkokaupan kehityksessä ja hinnastojen päivittämisessä. Myös verkkosivujen palvelut-osio optimoitiin kokonaisuudessaan ja verkkosivuille tuotetaan jatkuvasti ajankohtaista sisältöä orgaanisen liikenteen kasvattamiseksi.

Verkkokaupan tuotteille tehtiin shopping-mainoksia ja maksetulla mainonnalla saatiin kampanja-aikana 9/2022 - 2/2023 verkkosivuliikenne nousemaan lähes 2000 %. Myös orgaanisissa hakutuloksissa tuotteet ovat hakukoneoptimoinnin ansiosta korkealla ja aiheuttavat näin paljon liikennettä verkkosivuille. 

Fysioterapiaan hakeutuminen

Milloin kannattaa hakeutua fysioterapiaan?

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet muodostavat neljänneksen perusterveydenhuollon lääkärikäynneistä, mutta fysioterapiaan voi hakeutua myös omaehtoisesti ilman lääkärin hoitomääräystä. Potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan fysioterapia voi sisältää esimerkiksi pehmytkudosten käsittelyä, lämpöhoitoja, lääkintävoimistelua tai kinesioteippausta.

Fysioterapiaan kannattaa hakeutua omatoimisesti, kun kärsii erilaisista kiputiloista lihaksissa, nivelissä tai jänteissä. Fysioterapia on hyödyksi myös raskaasta rasituksesta tai urheiluvammoista palautumiseen.

Espoon Keskuksen Fysioterapia tarjoaa myös vaativaa erikoisosaamista sisältävää lymfaterapiaa, akupunktiota, lantionpohjan hoitoa ja faskiamanipulaatiota.

Mikäli epäilet, että fysioterapiasta voisi olla apua, suosittelemme varaamaan ajan ensikäynnille Espoon Keskuksen Fysioterapiaan tai keskustelemaan asiasta lääkärin kanssa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
YIPI Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Espoon Keskuksen Fysioterapia
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Essi Alaja

Lisätietoja

Yritysprofiili YIPI kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Auditointi
Integraatiot
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Google
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

markkinointi palveluna
verkkokauppa yritykselle
Sisällöntuotanto
hakukoneoptimointi
Google Ads
kotisivujen kehitys

Siirry yrityksen profiiliin YIPI kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

YIPI - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

YIPI - Muita referenssejä

YIPI - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia