Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dataa hyödyntävä Metso Metrics -palvelu toi merkittäviä säästöjä Metson asiakkaille

ReferenssiMaailman johtava teollisuusalan toimija Metso vie eteenpäin modernia elämäntapaa tuottamalla innovaatioita ja kestävää tuottavuutta asiakkailleen. Toteutimme Metsolle asiakaslähtöisesti suunnitellun digitaalisen Metso Metrics -palvelun yrityksen kiviainesasiakkaille. Uusi palvelu auttaa kiviainesasiakkaita parantamaan tuotannon tehokkuutta, kannattavuutta ja minimoimaan laitteisiin liittyviä riskejä. Metso Metrics on otettu käyttöön niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

HAASTE: OIKEA TIETO OIKEAAN AIKAAN

Menestyäkseen tulevaisuudessa yritysten on osattava hyödyntää dataa monipuolisesti ja tuottaa sen pohjalta uudenlaisia toimintamalleja, palveluja ja liiketoimintaa. Näiden lähtökohtien pohjalta Metso halusi lähteä luomaan uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja kiviainesasiakkailleen. Tavoitteeksi asetettiin innovatiivinen palvelu, jonka avulla käyttäjät voisivat saavuttaa tehokkuutta tuotannossa energiatehokkaasti ja turvallisesti.

TOTEUTUS: ENEMMÄN KUIN VAAN DATAA

Metson kiviainesasiakkaille toteutettiin pilvipohjainen ja kehittynyttä analytiikkaa hyödyntävä digitaalinen Metso Metrics -palvelua, jonka avulla yritykset voivat hoitaa kivenmurskainten etäseurannan paikasta riippumatta. Lisäksi palveluun tuotiin ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät saavat näkyviin tiedon kivimurskaiten tuotantomääristä ja laitteistojen käyttötunneista. Palvelu tarjoaa keskitettyä dataa, joka auttaa yrityksiä optimoimaan koneiden toiminnan tehostamisessa, huoltojen ennakoinnissa ja etätuen antamisessa.

TULOKSET: SÄÄSTÖJÄ TYÖAIKAAN JA TEHOJA TUOTANTOON

Metso Metrics on käytössä ympäri Suomea ja palvelu on otettu käyttöön myös kansainvälisesti. Palvelun avulla yhteistyö Metson ja asiakasyritysten välillä on parantanut merkittävästi. Käyttäjille palvelu on tuonut selkeää lisäarvoa: yritysten rutiininomaiset työmaakäynnit ovat vähentyneet, laitteiden murskaustehot ovat kasvaneet ja raportointi murskaustyöstä on automatisoitunut. Lisäksi asiakasyritykset ovat pystyneet säästämään kuluja ennakoimalla laitteistojen huoltotarpeita. Metso Metrics kuuluu osana Metson elinkaaripalveluita. 

Suosittelija:

Käytössämme on ollut tiivis, asiantunteva ydintiimi, joka on keskittynyt täysin meidän projektiimme. Erityisesti olen arvostanut Vincitin joustavuutta.

Janne Kytökari Global Director / Metso Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Metso Oyj
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Järvenpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia