Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Daniela Björk, Mentor Turku: "Tehdenin pilvipohjaisuus on ollut ehdoton ykkösjuttu."

ReferenssiMentor Turku on vuonna 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman liikuntapalveluja. Yrityksen kahdella, Turun Kuralassa sekä Hirvensalossa, sijaitsevalla salilla jokainen voi treenata omien tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti joko yksin, valmentajan kanssa, pienryhmässä tai isommassa porukassa.

Kuntosali, ryhmäliikunta ja yksilö- sekä ryhmävalmennuspalvelujen ohella tarjolla on myös mm. kuntotestausta, räätälöityjä palveluja yrityksille, hoitolapalveluja (hieronta, osteopatia ja fysioterapia) sekä kirsikkana kakun päällä molemmissa toimipisteissä myös smoothiebaari.

Tehdenin asiakkaaksi Mentor Turku päätyi kyllästyttyään aiemmin käyttämänsä ratkaisun vaikeakäyttöisyyteen, hitauteen sekä toimintakatkoksiin. Tehdenin järjestelmä ei ollut yritykselle entuudestaan tuttu, mutta googlaamalla saatu ensikosketus ja myöhemmin keskustelut yrityksen asiantuntijoiden kanssa saivat kelkan kääntymään vahvasti Tehdenin puolelle.

Tällä hetkellä Mentor Turulla on käytössään Tehden Liikunta ohjelmistopaketti, joka sisältää kassan, kulunvalvonnan, ajanvarauksen ja laskutuksen. Tämän lisäksi yrityksellä on käytössään myös myyntireskontra, joka on laskutusominaisuuteen saatavilla oleva lisäosa.

Helpotusta työhön ja parempaa asiakaspalvelua


Asiakaspalvelupäällikkö Daniela Björkin kertoman mukaan järjestelmän vaihdon ehdoton ykkösjuttu on ollut Tehdenin kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmän pilvipohjaisuus ja sen mukanaan tuomat selkeät hyödyt. Oman työaikansa Daniela jakaa kahden toimipisteen välillä ja joskus töitä voi olla tarpeellista tehdä myös esimerkiksi kotoa käsin.

Aiemmin Mentor Turulla käytössä ollut, kiinteä järjestelmä, oli sidottuna Kuralan salilla sijainneeseen yhteiskäytössä olleeseen päätteeseen. Tämä jo yksistään hankaloitti ja hidasti käyttöä. Järjestelmään oli myös vain yhdet käyttäjätunnukset ja tämän vuoksi muun muassa mahdollisten virheiden etsiminen tai tiettyjen myyntitapahtumien hakeminen piti aina aloittaa pienimuotoisella salapoliisityöllä, jotta saatiin selville, kuka milloinkin oli kirjauksia tehnyt.

Tehdenin pilvipohjaiseen järjestelmään siirtymisen jälkeen jokaiselle käyttäjällä on luotu omat tunnuksensa, mikä on paitsi helpottanut ja nopeuttanut järjestelmän käyttöä myös vähentänyt virheiden määrää. Asiakkaille pystytään myös tarjoamaan entistäkin parempaa ja nopeampaa palvelua kun kaikki tarpeellinen tieto on nyt jatkuvasti jokaisen asiakaspalvelijan käytettävissä. Kun lisäksi tiedetään myös tarkalleen, kuka on tehnyt ja mitä ja milloin, on yhteisten toimintamallien luominen koulutuksen ja ohjeistuksen avulla sekin helpompaa.

Tehokkuutta ja kustannussäästöjä

Pilvipohjaisuuden mukanaan tuoman joustavuuden lisäksi Tehdenin järjestelmän käytettävyys on Mentor Turun asiakaspalvelijoiden kokemuksen mukaan muutenkin ollut erittäin hyvä. Käyttöliittymä on selkeä ja eri toiminnallisuudet loogisia sekä helposti opittavissa. Asiakaspalvelijoiden työ on tehostunut kun järjestelmä on nopeampi ja sen käyttäminen on selkeästi edellistä järjestelmää yksinkertaisempaa. Asiakaspalvelu-päällikön näkökulmasta puolestaan mm. ajantasaiset raportit, joista näkee tarkalleen mitä tuotetta on myyty missäkin kuussa, ovat tarjonneet toiminnan johtamiseen tukea ja helpotusta.

Kun asiakaspalvelijat eivät enää joudu tappelemaan järjestelmän kanssa on heille vapautunut enemmän aikaa keskittyä tärkeimpään eli tuottavaan asiakastyöhön. Järjestelmän vaihto on tuonut mukanaan myös suoria kustannussäästöjä alhaisemman lisenssihinnan myötä. Lisäksi vanhassa järjestelmässä laskutusominaisuudesta joutui maksamaan erikseen, kun se nyt sisältyy Tehden Liikunta ohjelmistopakettiin.Miksi Tehden?
  • Pilvipohjaisuus. Kaikki tarvittava tieto ja toiminnallisuudet käytettävissä nopeasti ja helposti ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Käytettävyys. Looginen käyttöliittymä ja jokaisella käyttäjällä omat tunnukset palveluun.
  • Tehokkuus. Kattavat ominaisuudet, jotka helpottavat työtä, vähentävät virheiden määrää ja mahdollistavat hyvän asiakaspalvelun.

Suosittelija:

“Koko sydämestäni suosittelen liikunta-alalle Tehdeniä! Oma työni on helpottunut merkittävästi. Ja kun meillä vielä nyt on useampi toimipiste, niin on ihan ehdoton juttu, että kaikki data on saatavilla riippumatta ajasta ja paikasta.”

Daniela Björk

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tehden Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mentor Turku
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia