Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kulttuurikeskus TAHTO etsi helppoa kassajärjestelmää, joka tukee myös Museokorttia

ReferenssiTAHTO tarvitsi helppokäyttöisen kassajärjestelmän, joka tukee Museokorttia, sekä verkkokaupan. Hyvien suositusten perusteella museo päätyi Tehdeniin. Lue alta lisää, minkälaisia kokemuksia heillä on Tehdenistä ja miten se taipuu museokäyttöön.

Suosituksia muiden museoiden tyytyväisiltä Tehden-käyttäjiltä

Kun Stadionsäätiö otti käyttöönsä Tehdenin kassajärjestelmän, tämä ohjasi valintaa myös TAHDOLLA. Näin henkilöiden, jotka työskentelevät molemmissa auloissa, olisi mahdollisimman helppoa toimia. TAHTO oli myös kysellyt muilta museoilta Tehdenin käyttökokemuksista, ja hyvät palautteet vahvistivat valintapäätöksen.

TAHTO käyttää tällä hetkellä Tehdenin kassaa ja verkkokauppaa. TAHDON asiakas- ja myyntipäällikkö Susanna Rantala kertoo, että käyttöönotto sujui hyvin.

"Järjestelmän käytön oppii helposti. Aulan henkilökuntaa voivat tauottaa myös työntekijät, jotka työskentelevät pääasiassa muualla. Riittää, että järjestelmän perusteet ovat hallussa, ja ne muistuvat nopeasti mieleen”, Susanna Rantala iloitsee.

Ensiluokkaista asiakaspalvelua

Asiointi Tehdenin henkilöstön kanssa on ollut Rantalan tiimin mielestä miellyttävää ja sujuvaa. Asiakaspalvelu on ollut huomioonottavaista, ja työntekijät ovat auttaneet kärsivällisesti Tehdenin käytön aloittelijaakin. Kiperiinkin kysymyksiin on aina saatu vastaukset.

"Kysyjä on saanut aina puhelun jälkeen sähköpostiviestin, josta on löytynyt linkit kysymykseen liittyvien aihealueiden FAQ-listalle sekä pyyntö olla yhteydessä sähköpostin lähettäjään, mikäli samasta aiheesta nousisi lisäkysymyksiä. Tämä on ollut mielestämme hyvä käytäntö, sillä vastaukset ovat olleet kätevästi valmiina sähköpostissa, jos samat kysymykset ovat nousseet esille myöhemminkin."

TAHTO-museon tarvitsi kassajärjestelmän, joka tukee Museokorttia.

Raportit museon markkinoinnin ja asiakasymmärryksen tukena

TAHTO kokee, että Tehden on helpottanut huomattavasti raportointia sekä asiakasprofiilien hahmottamista.

"Tätä kautta olemme luonnollisestikin voineet tehostaa markkinointiamme sekä räätälöidä niin myynti- kuin palvelutuotevalikoimaamme asiakkaillemme kiinnostavammaksi”, kertoo Susanna Rantala.

Tulevaisuudessa TAHDOLLA on suunnitelmissa kehittää verkkokauppaansa Tehdenin avulla.

Kassajärjestelmä, joka tukee Museokorttia

Tehden-kassajärjestelmä ja ohjeet tukevat Museokorttia, ja Rantala kertoo Museokortti-ominaisuuden ja kassaohjelman käytön sujuneen todella hyvin. 

Tehdeniin voi Museokorttia varten luoda omat tuotteensa, joiden avulla pystyy myymään uusia Museokortteja, Museokortin uusintoja sekä kampanjahintaisia Museokortteja. Myynnin seuranta Tehdenissä on helppoa, mikä helpottaa myynnin raportointia ja Museokortin laskutusta”, kuvailee Susanna Rantala.

TAHTO etsi kassajärjestelmää, joka tukee Museokortin käyttöä.

Kassaohjelman arkikäyttö sujuu ongelmitta, ja mahdolliset haasteet ovat Rantalan mukaan yleensä johtuneet ennemmin käyttäjästä kuin käyttöjärjestelmästä. Inhimilliset virheet on myös helppo korjata Tehdenin ohjeiden tai aina ystävällisen asiakaspalvelun avulla.

"Tehden on todella helppokäyttöinen ja selkeä, joten uudet, eri kassajärjestelmien kanssa työskennelleet työntekijät omaksuvat Tehdenin käytön nopeasti. Tehdeniin on helppo luoda uusia tuotteita ja muokata jo olemassa olevien tuotteiden tietoja. Samoin verkkokaupassa myytävät tuotteet voi luoda Tehdeniin, josta integraatio siirtää ne verkkokaupan puolelle muokattaviksi", kertoo Rantala.

Selkeä, luotettava ja reaaliaikainen ohjelmisto

Susanna Rantalan asiakaspalvelutiimin kokemuksen mukaan Tehdenin parhaita puolia ovat selkeys, luotettavuus, helppokäyttöisyys ja reaaliaikaisuus. Kehuja saa myös asiantunteva asiakaspalvelu, sillä ongelmiin saa aina nopeasti apua.

"Tehdeniä voi käyttää sama käyttäjä usealla eri välilehdellä ja usea käyttäjä yhtä aikaa, mikä helpottaa asiakaspalvelun ohessa tapahtuvaa muuta työskentelyä."

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO (entinen Urheilumuseo) tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja uusia näkökulmia urheilu- ja liikuntakulttuuriin. TAHTO on Olympiastadionilla sijaitseva, maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen museokokonaisuus, jonka ytimenä on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyy myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista, ja urheiluarkisto toimii valtakunnallisena päätearkistona.

YRITYSTIEDOT

  • TAHTOA hallinnoi 1938 perustettu Suomen Urheilumuseosäätiö.
  • Työntekijät: 18 henkilöä
  • Toimiala: Museoala
  • Liikevaihto: n. 2 milj.
  • Kotipaikka: Olympiastadion, Helsinki

Parasta Tehdenissä:

”Selkeys, luotettavuus, helppokäyttöisyys, reaaliaikaisuus”

Suosittelija:

Suosittelemme Tehdeniä kaikille, jotka kaipaavat arjen työskentelyyn helposti opittavaa, selkeää ja loogista kassajärjestelmää sekä iloista ja avuliasta asiakaspalvelua.

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO, Susanna Rantala & TAHDON asiakaspalvelutiimi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tehden Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia