Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinodelle lisää tunnustusta G2:n kesä 2023 -raportissa

BloggausG2.com, riippumaton ohjelmistojen arvostelusivusto, on myöntänyt Cinodelle 13 “badgea” erinomaisesta suorituksesta (leader or high performer) kuudella eri osa-alueella tuoreimmassa raportissaan.

Tulokset perustuvat käyttäjien antamiin arvosteluihin. Se, että Cinode on saanut nämä merkit G2.com:lta, kertoo siitä, että alusta koetaan käytössä laadukkaaksi ja tehokkaaksi.

Cinode on “high performer”

Olemme ylpeitä siitä, että alusta on saanut “high performer” tunnustuksen useilla osa-alueilla, kuten Skills ManagementFreelance PlatformsHuman Resource Management SystemsPerformance Management, and CRM.

Paras ROI ja tulokset

nvestoinneilla haetaan tuottoa (ROI) – pätee myös ohjelmistojen kohdalla. Cinode sai asiakkailta huippuarviot sijoitetun pääoman tuotolle. Cinoden sivuilta löytyy ROI-laskin jolla voit arvioida vaikutusta omaan liiketoimintaasi: https://cinode.com/en/roi-cinode-for-consulting-firms/

Cinode sai myös maininnan parhaista tuloksista (best results). Siitähän tässä lopulta on kyse, eikö?

Helpoin ja nopein käyttöönotto

Cinoden käyttöönoton tulisi olla helppoa, ja olemme onnistuneet tässä! G2:n kesän 2023 raportti huomioi Cinoden badgeilla “Most Implementable” ja “Fastest Implementation”.

Vahvin kumppani ja tuki asiakassuhteissa

“Easiest to do business with” – Cinode huomioidaan myös kyvystään kommunikoida ja tarjota korkealaatuista tukea asiakkailleen.

Lisäksi Cinode sijoittuu ensimmäiseksi useilla alakategorioilla, kuten Employee Skill AssignmentForecastingSearchFreelance ProfilesSkill Mapping, and Skills Library.

Pinterest
Cinode logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinode kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Cinode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinode - Muita referenssejä

Cinode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia