Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Evernote: Onnistunut Kiinan markkinan valloitus

ReferenssiLIIKETOIMINNALLINEN LÄHTÖKOHTA
Aidosti Kiinan markkinoille kohdennettujen palvelujen ja sovellusten määrä on edelleen alhainen verrattuna markkinamahdollisuuden kokoon. Kansainväliset sovellukset eivät aidosti taivu Kiinan markkinalle ja vain harvat, jos mitkään, sovellukset on suunniteltu kiinalaista käyttäjäkokemusta ajatellen. Tämän vuoksi tarvittavien sovellusten rakentaminen työpaikoille on erittäin haastavaa.

Markkinoille lokalisoitujen sovellusten puutteen takia kiinalaiset yritykset ovat pakotettuja käyttämään kansainvälisiä sovelluksia, mikä on aiheuttanut tehokkuuden ja tuottavuuden alenemista useilla työpaikoilla. Tuottavuuden aleneminen on johtanut tuottojen vähenemiseen, mikä ei ole hyväksyttävää. Tämä on saanut useat kiinalaiset yritykset etsimään ohjelmistokumppania, joka olisi valmis kehittämään useita Kiinan markkinalle, kulttuurille ja kielelle sopivia, käyttäjäystävällisiä sovelluksia.

RATKAISU
Evernote ymmärsi markkinan tarpeen ja tarttui haasteeseen suunnittelemalla kokonaisen tuoteperheen kiinalaiselle käyttäjälle suunnattuja sovelluksia. Näihin kuuluivat mm. Evernote, Evernote Hello ja Evernote Food. Projektissa haluttiin hyödyntää kiinalaisen liiketoimintayhteisön tietämystä käyttäjätarpeesta ja täten saavuttaa aidosti käyttäjäystävälliset sovellukset Kiinan markkinalle.

Evernote halusi Symbion kumppanikseen Symbion vahvan Kiinan markkina- ja kulttuurituntemuksen sekä kokemuksen kansainvälisten brändien lanseeraamisesta Kiinan markkinalle vuoksi. Tavoitteeksi asetettiin luoda laaja portfolio Kiinan liiketoiminnalle sopivia sovelluksia, joissa saavutettaisiin korkea paikallinen käyttökokemus. Symbio suoritti kattavat lokalisointitestit jokaiselle sovellukselle, mikä on tarkin tapa varmistaa uuden tuotteen suoriutuminen markkinalla ja tuleva käyttökokemus.

LIIKETALOUDELLINEN HYÖTY
Yhteistyön tuloksena Evernote perusti ensimmäisen tietokeskuksensa Yhdysvaltojen ulkopuolelle palvellakseen kiinalaisia asiakkaitaan paremmin. Evernote pystyy nykyään hoitamaan kaiken tiedonvälityksen kiinaksi ja lanseerasi kiinalaisille omistetun täysin kiinankielisen tarjoaman Yinxiang Biji – palveluna.

Kehittämällä Kiinan markkinalle suunnatut sovellukset, sekä Evernote että heidän asiakkaansa ovat merkittävästi nostaneet työn tehokkuutta. Palvelut rakennettiin sekä työpöytä- että mobiilisovelluksina iOS, Android, ja Windows Phone käyttöliittymille. Näillä toimenpiteillä Evernote loi kiinalaisten käyttäjien rakastamat palvelut ja saavutti yli miljoona kiinalaista käyttäjää ensimmäisen vuoden aikana. Erityisesti käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä Kiinan kielen ja kulttuurin oikeanlaisuuteen ja tämän vuoksi Evernote suunnittelee samanlaisia sopeuttamistoimia myös muille markkinoille.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Symbio logo

Tiedot

Tilaaja: Evernote
Ajankohta: 2012 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Lähteenmäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Symbio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Globalisaatio
kiinan markkina

Siirry yrityksen profiiliin Symbio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Symbio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Symbio - Muita referenssejä

Symbio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia