Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cargotecin HR-toimintoihin 10% lisää tehoa SAP SuccessFactorsilla

Referenssi

Maailman johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan toimittaja Cargotec saavutti palkitulla SuccessFactors -projektilla 10% parannuksen organisaation tehokkuudessa, 50% ajansäästön suoritusten johtamisessa ja noin 50 000 kirjautumista uuteen HR-järjestelmään.

Cargotecin maailmanlaajuinen toiminta koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Hiab, Kalmar ja MacGregor. Heidän tuotteitaan nostolaitteista terminaalien automaatioratkaisuihin voi löytää ympäri maailmaa suurimmista satamista ja lentokentiltä. Heillä on lisäksi työllistävä vaikutus noin 11 000 ihmiselle 51 eri maassa.

Ajan saatossa Cargotecin HR- ja IT-ympäristöstä oli muodostunut monimutkainen ja hajanainen kokonaisuus. Pelkästään HR-toimintoihin oli käytettävissä yli 140 eri työkalua, joilla globaalia henkilöstöä hallittiin. Jotain oli tehtävä.

Kustannusten hillitsemiseksi, organisaation tehostamiseksi ja tarvittavien synegioiden saavuttamiseksi Cargotec päätti poistaa monimuotoisuuden ja rakentaa yhden ainoan HR-järjestelmän. Ydinratkaisuksi valittiin SAP SuccessFactors Employee Central ja suoritusten hallintaan SAP SuccessFactors Performance and Goals sekä Compensation. Tämä vain kahdeksassa kuukaudessa toteutettu implementaatio saavutti Cargotecille maineikkaan SAP Quality Awards -palkinnon.


Suosittelija:

“The SAP SuccessFactors solutions gave us a truly fact-based people-management platform that lets us drive Cargotec performance to a completely new level.”

Heini Kämi, Director; Human Resources Road Maps, Processes, and Tools; Cargotec Corporation

Pinterest
Referenssin infoboxi
SAP Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cargotec

Lisätietoja

Yritysprofiili SAP Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

SuccessFactors
Cargotec

Siirry yrityksen profiiliin SAP Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SAP Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SAP Finland - Muita referenssejä

SAP Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia