Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

B2B myynti digitaalisesti – Klaron vinkit 2020 -luvun ratkaisumyyntiin

BloggausDigitaalinen myynti ei ole vain tänä päivänä kuluttajaverkkokauppaa, vaan kuluttajamainen ostaminen on ollut pitkään tulossa ratkaisumyyntiin ja viimeistään nyt on lyömässä läpi. Yritysostajat etsivät nyt myös B2B -myynnissä tietoa tuotteista sekä toimittajista verkon kautta ja tekevät ostoja B2B -ratkaisuista digitaalisesti.

Yhä useampi yrityksistä tekee valtaosan ostoksistaan verkosta. Yritysten ostajat hakevat myös kuluttajamaisesti tietoa myytävistä tuotteista sekä myyvästä yrityksestä verkossa. Yhä useampi ostaja on jo tehnyt ostopäätöksen ennen kuin kontaktoi potentiaalisia toimittajia. Osalla ostajista on jo varmasti olemassa preferoidut toimittajat ratkaisuun, ainakin ajatuksen tasolla, ennen kuin ovat kontaktoineet ratkaisuja toimittavia yrityksiä. Tunnistat myös varmasti itse käyttäytyväsi näin? Kuluttajamainen ostaminen B2B ratkaisumyyntiin on tullut jäädäkseen.

Nykypäivänä yritysten digitaalinen ilme on merkittävä käyntikortti yrityksestä. Tänä päivänä pelkät verkkosivut eivät riitä, vaan yritysten pitää pystyä kertomaan asiakkailleen yhä tarkemmin ratkaisuistaan ja niiden ominaisuuksista. Yritysten tarjoaman tekniset tiedot sekä toimitusehdot kiinnostavat aina ostajaa, ja verkon kautta he saavat tiedot vaihtoehdoista. Jos yrityksesi sivuilla ei ole näitä tietoja, niin kilpailijasi sivuilla on. Näiden tietojen julkaisu asiakkaille luo merkittävää kilpailuetua yrityksellesi toimittajana.

Tarjoamalla helppokäyttöisen, visuaalisen ja älykkään myyntiportaalin yritys antaa toiminnastaan innovatiivisen kuvan ja tunteen yhteistyön helppoudesta. Myynnissä yksi keskeinen asia on ostamisen kynnyksen madaltaminen ja digitaaliset palvelut ovat yksi keskeisimmistä tavoista tehdä ostaminen helpoksi.

Haasteena on useasti ratkaisujen monimutkaisuus ja vaihtoehtojen suuri määrä. Tekemällä älykkään myyntiportaalin konfiguraattori -työkalun avulla asiakkaalta saadaan tarvittava tieto ratkaisutarpeista, ja sen avulla yrityksen laajasta ratkaisuvalikoimasta voidaan automaattisesti etsiä oikea ratkaisu asiakkaan ongelmiin.

Monia huolettaa kilpailijoiden "vakoilu" verkkosivujen kautta. Kaikki yritykset käyvät varmasti toistensa verkkosivuilla ja tutustuvat kilpailijoiden ratkaisuihin. Tähän löytyy helppoja hallintakeinoja, esimerkiksi potentiaaliselta asiakkaalta voidaan edellyttää kirjautumista sähköpostin ja/tai puhelimen avulla. Tällainen tunnistaminen on järkevää mikäli yritys kokee jakavansa itselleen kilpailuetua tuovia tietoja. Teknisillä ratkaisuille hallitset tietojesi jaon tehokkaasti ja luotettavasti. Älä siis huoli, voit jakaa juuri sen minkä haluat kenelle haluat.

Klaron vinkit 2020-luvun digitaaliseen ratkaisumyyntiin:

-Tarjoa ostajalle helppo tapa etsiä yrityksesi toimittamat eri ratkaisuvaihtoehdot. Kannattaa luoda digitaalinen myyntiportaali, johon pystyt luomaan helposti käytettävän katalogin tarjoamastasi sekä kertomaan vaikkapa toimitusehdot.

-Automatisoi hankala tiedonhankinta asiakkaan tarpeista – digitaalisen prosessin avulla keräät ostajalta vain tietoa, jolla on hänelle merkitystä. Näin keräät tiedon sillä tapaa, jokaa varmasti edistää kaupankäyntiä. Tämä ei korvaa varmastikaan henkiöiden välistä keskustelua, mutta systematisoi ja tehostaa tiedonhankinnan.

-Tee tuotteiden valinta asiakkaalle helpoksi. Asiakas voi vertailla digitaalisen työkalun avulla helposti eri ratkaisuja ja sisältöä. Voit tehdä vertailevaa analytiikkaa, ja tuoda tehokkaat arviointityökalut asiakkaalle. Asiakaskin on varmasti tyytyväisempi kun automatiikka tuottaa vertailutiedot ratkaisuvaihtoehdoista.

Tutustu lisää meidän ratkaisuihin: https://www.klarocpq.fi/ratkaisut/

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää meidän ajatuksista kehittää teidän liiketoimintaa: https://www.klarocpq.fi/#content-bottom

Pinterest
Klaro Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Klaro Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

cpq
Crm

Siirry yrityksen profiiliin Klaro Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Klaro Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Klaro Technology - Muita referenssejä

Klaro Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia