Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Klaro Technology

Klaro automatisoi myyntiprosesseja. Meillä on 15 vuoden kokemus myynnin digitalisoinnista, erityisesti vaativasta teknisestä myynnistä. KlaroCPQ:n avulla rakennat asiakasratkaisut, hinnoittelet tarjoukset ja laadit tarjousdokumentit.

Klaro Technology - Yritysesittely

Haluatko enemmän myynniltäsi?

Onko yrityksesi myyntiprosessit tarpeeksi tehokkaita ja laadukkaita? Tiedätkö, mitä olette tarjonneet asiakkaillenne ja millä hintaan?

Me Klarolla olemme kyenneet tehostamaan asiakkaamme myyntiä jopa 80%. Klaron kehittämät sovellukset helpottavat ja automatisoivat myyntiprosesseja. Klaron ratkaisuja tarvitaan, kun myyntimahdollisuuksista rakennetaan voittavia tarjouksia. Klaron automatisoiduilla työkaluilla vastaat tarkemmin asiakkaittesi tarpeisiin. Teet tarjouksesi nopeammin, laadukkaammin ja mitä tärkeintä paremmalla tuotolla!

Klaron helppokäyttöiset työkalut siis nopeuttavat myyntiprosesseja, parantavat kannattavuutta ja tuovat myynnin johtamiseen uudenlaista tarkkuutta!
Työntekijöitä -
Y-tunnus 2994695-9
Perustettu 2019
Www www.klarocpq.fi
Puh 0401766204
E-mail tuomas.koskiniemi@klarocpq.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
coss-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(0)
Tuotanto
(0)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(2)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Big Data
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)
Webkehitys
(0)

Toimialakokemus

Teknologia

PHP
(1)
Symfony
(1)
Amazon Web Services
(0)
Angular
(0)
Azure
(0)
Open source
(0)
React
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(2)
Konsultointi
(1)
Toteutustyö
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Omat tagit

cpq
pdm
Crm
Enterprise Resource Planning

Klaro Technology - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFlowrox kasvattaa liiketoimintaansa globaalisti KlaroCPQ:n avulla

"Flowroxin Eero Enovaara tiivistää KlaroCPQ:sta erityisesti seuraavat hyödyt: 1. Yhtenäinen ja laadukas myyntiprosessi tukee yrityksen kansainvälistymisessä. Manuaalinen tarjoustyö ei enää jarruta liiketoiminnan kasvattamista. 2. Aikasäästöt tarjouksen tekemisessä: Nyt puhutaan tarjouksen teossa tunneista, kun aikaisemmin yksittäisen tarjouksen tekemiseen saattoi mennä.."

-- Eero Enävaara

Näytä referenssi

ReferenssiOutotec tehosti tarjoustyötään KlaroCPQ:n avulla – tarjousten tekemiseen kuluu nyt enintään pari päivää

"Olemme tosi tyytyväisiä yhteistyöhön Klaron kanssa. Ja mikä tärkeintä, koemme olevamme heille tärkeitä."

-- Joni Kauppinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Klaro Technology - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Klaron Tarjoushallinnansovelluksella laadintaan tarjoukset asiakkaalle tehtyjen ratkaisuvalintojen pohjalta. Saat asiakkaalle tarjouksen, joka sisältää juuri tähän tapaukseen soveltuvat oikeat sopimusehdot yrityksesi brändin mukaisesti. Saat myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Klaron ratkaisut tehostavat myyntiprosesseja: Mitoitussovelluksen avulla toimittaja löytää tarkalleen oikean ratkaisun asiakkaalleen. Käyttäjä selvittää asiakkaan vaatiman ratkaisun selvittämällä asiakkaan käyttötarpeet, ja mitoitussovellus..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Klaron sovellukset toimivat linkkinä myynnin ja tuotannon välillä. Sovellusten avulla myynti voi myydä niitä ratkaisuja mitä yritys haluaa tuottaa, ja tuotanto tietää mitä myynti on myynyt. Hinnoittelun voi laatia millä tahansa valuutalla ja sovellus..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

KlaroCPQ:n takana on Klaro Technology Oy:n osaavien ja kokeneiden ohjelmistokehittäjien tiimi, joka on kehittänyt tarjouskonfiguraattoria Suomessa yhdessä Outotec Oyj:n kanssa vuodesta 2004 lähtien. Klaro Technology on osa TX.companya. Kehitystyö on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Case Outotec: Tarjouksen teko lyheni kahdesta viikosta kahteen päivään  KlaroCPQ:n avulla Outotec on kyennyt tehostamaan tarjouksenteko prosessiaan. KlaroCPQ on auttanut lyhentämään merkittävästi tarjousten valmisteluun käytetyn ajan ja karsimaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Klaro Technology - Referenssit

Klaro Technology - Bloggaukset

Klaro Technology - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Klaro Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku