Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Outotec tehosti tarjoustyötään KlaroCPQ:n avulla – tarjousten tekemiseen kuluu nyt enintään pari päivää

ReferenssiMaailmanlaajuisesti toimiva teknologiayritys Outotec Oyj on jo useamman vuoden ajan tehostanut eri tuotelinjojen myyntiä KlaroCPQ-tarjoustyökalun avulla. Outotecin Application Service Manager Joni Kauppisen mukaan, KlaroCPQ on auttanut lyhentämään merkittävästi tarjousten valmisteluun käytetyn ajan ja karsimaan inhimillisten virheiden määrän tarjouksista lähes kokonaan, mikä tuo selvää säästöä myös projektivaiheessa.

Selvän ajan ja rahansäästön lisäksi tarjousprosessin optimointi ja toimintojen automatisointi ovat Kauppisen mukaan selkeyttäneet koko toimitusketjun myynnistä toteutukseen. ”KlaroCPQ:n avulla varmistamme, ettei asiakkaalle ole tarjottu sellaista, jota ei ole mahdollista tai kannattavaa valmistaa”, hän sanoo.

Tehokasta tarjoustyötä vähemmällä teknisellä osaamisella
Outotecille KlaroCPQ mahdollistaa monimutkaisten tuotelinjojen tarjouskonfiguroinnin ilman teknistä erikoisosaamista. Ilman työkalua myyjien olisi Kauppisen mukaan tunnettava tekniset laitekokonaisuudet ja niiden komponentit hyvinkin yksityiskohtaisesti.

”Käytännössä tällaista kokemusta löytyy muutamalta pitkään talossa olleelta tekijältä. KlaroCPQ mahdollistaa meille sen, että useat kymmenet henkilöt pystyvät laatimaan tarjouksia. Tarjottava ratkaisu muodostuu aina oikeanlaisista komponenteista, prosessi ei sakkaa vääränlaisten valintojen vuoksi projektivaiheessa eikä tarjouksista jää puuttumaan kriittisiä osia, kuten kuljetuskustannuksia”, hän listaa.

”Teemme toisessa tuotelinjassa, jossa KlaroCPQ on käytössä, vähintään 300 tarjousta vuodessa, ja toisessa tuotelinjastossa sitäkin enemmän. Säästämme KlaroCPQ:n avulla vähintään muutamia tunteja jokaista tehtyä tarjousten kohden aikaa, mikä on kokonaisuudessaan todella merkittävä resurssisäästö.”

KlaroCPQ:n monikielisyys parantaa asiakaskokemusta
Uusimpana kehitysaskeleena Outotec on ottanut käyttöönsä KlaroCPQ:n kieliominaisuudet. Tarjouksia saadaan nyt englannin kielen lisäksi suoraan järjestelmässä myös myös asiakkaan omalle äidinkielelle.

”Aiemmin jouduimme käyttämään käännöstoimistoa jokaisessa tarjouksessa. Nyt saamme ainakin ensimmäisen version käännetystä tarjouksesta suoraan järjestelmästä. Sen avulla asiakkaamme pystyy helpommin keskustelemaan hankinnasta oman organisaationsa sisällä. Näin teemme hankintapäätöksen tekemisen hänelle helpommaksi. Ja samalla voimme itse edelleen tukeutua englanninkieliseen versioon. Win-win tilanne kaikille”, Kauppinen hymyilee.

KlaroCPQ on myös kätevä työnohjausalusta.

”Työnohjausominaisuuksien käyttöönotto on ollut ihan älyttömän hyvä asia. Nyt meillä on erinomainen läpinäkyvyys siihen, mitä milloinkin on menossa. Kaikki tiimissämme käyttävät alustaa. Se kertoo asian merkityksellisyydestä”, hän kiittelee.

Suosittelija:

”Olemme tosi tyytyväisiä yhteistyöhön Klaron kanssa. Ja mikä tärkeintä, koemme olevamme heille tärkeitä.”

Joni Kauppinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Klaro Technology logo

Tiedot

Tilaaja: Outotec
Ajankohta: 2004 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Klaro Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Symfony
PHP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

cpq
Crm
Enterprise Resource Planning
pdm
Tuotetiedon hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Klaro Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Klaro Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Klaro Technology - Muita referenssejä

Klaro Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia