Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autoimme Qt:n ohjelmistojen visuaalisen ilmeen selkeyttämisessä ja raikastamisessa.

ReferenssiTietoa projektista
Qt on alustariippumaton ohjelmistojen ja graafisten käyttöliittymien kehitysympäristö, jonka suosio on kasvanut nopeasti viime vuosina. Qt tarjoaa ohjelmistojen kehittäjille edistyneitä ja tehokkaita työkaluja esimerkiksi intuitiivisten käyttöliittymien ja sovellusten luomiseen. Qt:n kehittämisestä vastaa The Qt Company.

The Qt Companyn teknologiaratkaisut ovat syystäkin menestyneitä ympäri maailman. Samalla alalla kilpailee kuitenkin useita tunnettuja, kansainvälisiä suuryrityksiä, joiden joukosta erottuminen vaatii paljon myös designilta. Yritys halusi luoda sovelluksilleen tunnistettavan, raikkaan ja selkeän visuaalisen ilmeen, joka ei jää kovatasoisten kilpailijoiden varjoon.

Bitfactorin ammattilaiset maalasivat Qt:n ohjelmistoille värimaailman ja suunnittelivat tyylikkäitä kuvakkeita, jotka tekevät niistä helposti lähestyttäviä ja tunnistettavia. Visuaalisen ilmeen ansiosta The Qt Companyn laajan tuoteperheen jäsenet kuuluvat selkeämmin yhteen. Uudistus auttaa the Qt Companya ottamaan paikkansa tunnistettuna kansainvälisenä toimijana.Selkeyttä sanomaan
Projekti aloitettiin workshopilla, jossa yhdessä asiakkaan kanssa kiteytettiin Qt:n brändin sanoma ja haluttu viesti visuaaliselle ilmeelle. Näin saatiin kirkastettua brändin olemus niin Qt:n kuin Bitfactorinkin tiimille. Tämä toimi pohjana suunnittelutyölle.


Tyyliä ja käytettävyyttä designilla
Qt:n eri työkalujen kirjo on laaja, joten tarjontaan haettiin aluksi selkeyttä designin keinoin. Ohjelmistot jaettiin kolmeen päätasoon: Qt Creator, Qt Design Studio ja Qt 3D Studio. Näistä jokaiselle suunniteltiin oma kuvakkeensa ja tunnusvärinsä.

Muut sovellukset jaoteltiin päätasojen alle ja niille suunniteltiin myös omat kuvakkeet, joiden tuore värimaailma ja tyyli puhuvat samaa kieltä päätason ohjelmistojen kanssa. Lisäksi ohjelmistojen eri toimintojen käytettävyyttä parannettiin suunnittelemalla niille omat kuvakkeet. Asiantuntijamme laati Qt:lle myös ohjeiston, jonka avulla The Qt Company voi seurata samaa visuaalista tyyliä myös tulevissa projekteissaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitfactor Oy

Tiedot

Tilaaja: The Qt Company
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Heikkilä: +358 50 482 1558

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitfactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Omat tagit

käyttökokemussuunnittelu
käyttökokemus
ux
user experience
user experience design

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitfactor - Muita referenssejä

Bitfactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Asiakasymmärrys on teknologiakumppanin tärkein työkalu
Koronavirus lisää yritysten investointeja kyberturvallisuuteen
Tekoälytutkimus saa vauhtia - NVIDIA ja suomalainen FCAI avaavat tekoälyn tutkimuskeskuksen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia