Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Auta myyntiäsi myymään ratkaisujasi 2020-luvun tapaan

Bloggaus

Tuo myyntikonfiguraattorilla tuotetieto asiakkaan kannalta helposti ymmärrettävään muotoon!

Uusilla digitaalisilla työvälineillä myynti pystyy työskentelemään helposti tiedolla, joka myynnille ja asiakkaille on olennaista kaupanteon kannalta. CPQ:n eli myyntikonfiguraattorin ajatus perustuu siihen, että se opastaa myyjää tiedonhankinnassa koskien oikeaa ratkaisuvalintaa ja sen avulla myyjä löytää juuri asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Myyjän selvittäessä oikeat tiedot asiakkaan käyttötarpeesta, myynti sujuu helposti hyödyntämällä CPQ:n sisältämää tuotetietopankkia. Tuotetiedot esitetään myyntikonfiguraattorissa niin, että myyjän on ne helppo esittää asiakkaalle helposti ymmärrettävällä tavalla. Tällöin asiakas ymmärtää riittävällä tarkkuudella millaisen ratkaisun hän on ostamassa. Tiedot kaupan sisällöstä ovatkin siis siinä muodossa minkä pohjalta asiakas pystyy tekemään ostopäätöksen.

CPQ eli myyntikonfiguraattori onkin myyjälle tänä päivänä välttämätön digitaalinen työkalu.

Miten myyntikonfiguraattori auttaa myyjää valitsemaan oikein tietovuoren äärellä?

Myyntikonfiguraattori jäsentää tietoa myyjälle hänen käyttötarpeensa mukaisesti. Myyjän tehtävänä on löytää asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu tuoteportfoliostaan. Myyjä tekee ratkaisuvalintaa niillä asiakkaalta pyydetyillä tiedoilla, jotka tuovat asiakkaalle juuri oikean ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Myyjän ei siis tarvitse etsiä oikeaa ratkaisua isosta datamassassa, vaan CPQ -työkalu valitsee myyjälle oikean ratkaisun yrityksen tuotevalikoimasta perustuen myyjän järjestelmälle toimittamiin tietoihin. Tiedot voidaan syöttää CPQ-järjestelmään joko käyttäjän (myyjän tai asiakkaan) toimin tai eri rajapintojen yli hyödyntäen esimerkiksi testilaitteiden tuottamia tietoja. Näin asiakkaan datan pohjalta mitoitetaan heille parhaiten sopiva ratkaisu.

KlaroCPQ:n toiminta-ajatuksena on tehdä oikean ratkaisun valinta myyjälle mahdollisimman helpoksi. Näin olemme toimineet aina vuodesta 2004 saakka.


Mitä jos myytävien ratkaisujen tuotteistaminen on vaillinaista?

Yritykset haluavat tuotteistaa ratkaisuvalikoimaansa. Tuotteistetut modulaariset ratkaisut antavat sille operationaalista tehokkuutta, ja nopeuttaa niin myynti kuin tuotantoprosessia. Tuotteistaminen tuo myös varmuutta oikeista myyntihinnoista ja riittävästä kannattavuudesta.

Monilla yrityksillä tuotetiedot ovat puutteellisesti järjestelmissä, jos niitä ylipäätään on määritetty tarkasti. Yksi vaihtoehto on kerätä myytävien tuotteiden tietoja lisäämällä ne myyntikonfiguraattoriin sitä mukaan kun niitä tarjotaan asiakkaille. Hankkimalla myyntikonfiguraattorin yritys voi ottaa siis haltuun myös tuotteistamisen prosessin.

KlaroCPQ myyntikonfiguraattorilla saat siis helposti tuotetiedot haltuun ja yrityksesi käyttöön niin myynnissä kuin tuotannossa!

Lisätietoa CPQ:n käyttöönotosta ja tuotetiedon hyödyntämisestä myynnissä saat meidän ostajan oppaasta  tai ottamalla yhteyden meihin.

Pinterest
Klaro Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Klaro Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

cpq
b2b-myynti
Crm

Siirry yrityksen profiiliin Klaro Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Klaro Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Klaro Technology - Muita referenssejä

Klaro Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia