Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älykäs Verto-vedenmittaus vie kohti parempaa huomista

ReferenssiMonelle oma vedenkulutuksen määrä tulee yleensä yllätyksenä: suomalainen kerrostaloasuja kuluttaa vettä keskimäärin 155 litraa päivässä. Muuttamalla omia käyttötottumuksia on mahdollisuus vähentää vedenkulutustaan merkittävästi ja näin edistää vastuullisempaa veden- ja energiankulutusta. Toteutimme yhteistyössä Verton kanssa huoneistokohtaiseen Verto-vedenmittausjärjestelmään kuuluvaa VertoLive-palvelua. Digitaalinen palvelu on tuonut käyttäjilleen säästöjä, joilla on merkitystä.

Vastuullisempaa veden- ja energiankulutusta

Energiansäästössä vedenkulutuksen vähentämisellä on suuri rooli. Motivan mukaan suomalainen kerrostaloasuja kuluttaa vettä keskimäärin 155 litraa päivässä, joka on noin 56 000 litraa vuodessa. Kaksi kolmasosaa tästä on kylmää vettä ja yksi kolmasosa lämmintä vettä. Veden lämmitys vie noin 30 % taloyhtiöiden lämmitysenergiasta. Jokaisella suomalaisella on omia käyttötottumuksia muuttamalla mahdollisuus vähentää vedenkulutustaan merkittävästi ilman, että elämänlaatu siitä kärsii.

Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija Verto on jo 35 vuoden ajan mahdollistanut vedenkulutuksen vähentämisen digitaalisen palvelun avulla. Verto-vedenmittausjärjestelmä auttaa käyttäjiään helpommin ja ajantasaisemmin kiinnittämään huomiota omaan vedenkulutukseensa ja siten muuttamaan kulutustottumuksiaan tehokkaasti. Verton vedenkulutusdata kertoo, että reaaliaikainen vedenkulutuksen seuranta ja kulutuksen mukainen laskutus auttavat saamaan säästöä aikaan.

Huoneistokohtainen digitaalinen palvelu

Yhteistyömme Verconin kanssa on jatkunut jo yli 10 vuotta. Viimeisimmässä isommassa julkaisussa lähdimme toteuttamaan huoneistokohtaiseen Verto-vedenmittausjärjestelmään kuuluvaa VertoLive-palvelua. Palvelun avulla vedenkulutustieto voidaan tuoda taloyhtiöiden, ja huoneistonäytön sekä VertoMobilen kautta asukkaiden tietoisuuteen, mikä mahdollistaa vastuulliseen veden- ja energiankulutukseen. Vedenkulutuksen seuraamisen ja vesilaskutuksen helppous luovat mitattavaa lisäarvoa asiakkaille.

VertoLive-palvelun tavoitteena oli luoda Verto-vedenmittausjärjestelmälle uniikkia kilpailuetua, tukea myyntiä sekä mahdollistaa kasvava ja kannattava liiketoiminta. Vincitin ja Verton yhteistyön aikana VertoLive-palvelua on kehitetty ajan tasaisilla ja uusimmilla tekniikoilla. Samalla pystytty varmistamaan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus ja luotettavuus sekä vastaamaan digitalisaation haasteisiin myös tulevaisuudessa.

Säästöä, jolla on merkitystä

Huoneistokohtaisen vedenmittausjärjestelmän ja VertoLive sekä VertoMobile-palveluiden avulla Verto-järjestelmä on tuonut käyttäjilleen merkittäviä hyötyjä. Verto-kodeissa vedensäästö on ollut 30 %, minkä seurauksena energian kulutus on vähentynyt jopa 10 % keskikulutukseen verrattuna. Vuositasolla Verto-kodit säästävät yhteensä 20 000 000 euroa vesilaskutuksessaan. VertoLiven kehitystyö nostaa Verto-vedenmittausjärjestelmän kehittämisen mahdollisuudet korkealle tasolle, ja uudet ominaisuudet tekevät palvelusta entistä helpomman ja monipuolisemman käyttää. Yhteistyömme jatkuu ja tällä hetkellä toiminnassa panostamme tekoälyn rakentamiseen ja datan tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Toiminnassa huomioidaan Vincitin ilmastoystävällinen Planet Centric Design -ajattelumallia.

Suosittelija:

Yhteistyö Vincitin kanssa on toiminut loistavasti. Vincit ylläpitää, kehittää ja reagoi VertoLiven käytettävyyteen proaktiivisesti, jolloin Verto voi keskittyä asiakkuuksiensa sujuvaan palveluun. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä ja se toimii sujuvana ja joustavana kumppanuutena.

Tomi Arola TEKNOLOGIAJOHTAJA / VERTO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Vercon Oy
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Järvenpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia