Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älykäs asiakkuudenhallinta – ennusta ja minimoi asiakaspoistumaa tekoälyn avulla

BloggausMiten asiakkuuden hallinnasta saadaan älykkäämpää? Asiakkuuden hallinnasta tulee älykästä esimerkiksi, kun asiakasvastaavan tai myyjän päivittäin tekemien päätösten tueksi tuodaan luotettavia dataan pohjautuvia ennusteita sekä helposti tulkittavaa tietoa. Lue, kuinka yhdistimme koneoppimisratkaisuun perustuvat asiakaspoistuman ennusteet osaksi päivittäistä päätöksentekoa ja käytössä olevaa asiakkuudenhallintajärjestelmää.

Kaikki hyöty irti asiakasdatasta koneoppimisratkaisuiden avulla

Vaikka dataa kerätään monissa yrityksissä tänä päivänä aikaisempaa enemmän, usein tilanne myyjän tai asiakkuudesta vastaavan henkilön arjessa on kuitenkin tämä:

  • Kokonaisnäkymä asiakkuuteen puuttuu. Myynti tekee omia toimiaan, asiakaspalvelu toista ja markkinointi kolmatta.
  • Asiakkuuksia koskeva data on hajallaan ja se on monimuotoista. Datan yhdistely manuaalisesti on vaikeaa ja sitä on haastavaa analysoida kokonaiskuvan saamiseksi.
  • Asiakasdataa on valtava määrä, eikä sen hallinta ja käsittely ihmisvoimin ole järkevää.
  • Asiakasdataa on vaikea hyödyntää päivittäiskäytössä, eikä se siksi tue riittävästi proaktiivista asiakastyötä ja myyntiä nykyasiakkaiden säilyttämiseksi.

Mutta, miten asiakkuuksien hallinnasta tehdään älykkäämpää datan ja koneoppimisratkaisuiden avulla? Hyödyntämällä koneoppimisratkaisuja voit tuottaa asiakkuuden tilasta kertovia ennusteita, ja liittää ne osaksi päivittäin käytössä olevia asiakkuudenhallinnan järjestelmiäsi. Näin mahdollistat aidosti älykkään asiakkuudenhallinnan ja datan hyödyntämisen osana päätöksentekoa.

Tällainen älykäs asiakkuudenhallinta käynnistää kokonaan uuden vaihteen datan hyödyntämisessä ja sitä kautta asiakkuuksien hoidossa.

Lue koko blogi.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia