Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alko – Tuotetoiveet todeksi digitaalisella Alkotoive-palvelulla

ReferenssiAlkotoive-verkkopalvelu vei Alkon asiakastoiveet digitaaliseen muotoon. Palvelun ensimmäinen versio syntyi kolmen viikon sprintissä, ja onnistuneen pilotin jälkeen Alkotoive otettiin käyttöön kaikissa myymälöissä. Saapuneiden toiveiden määrä on ylittänyt kaikki odotukset.

Asiakastoiveet nykyaikaan ja paremmin hallintaan

Alko on aina kerännyt asiakastoiveita, mutta prosessi niiden hallitsemiseen puuttui. Toiveita kirjattiin muistiin myymälöissä, eikä tiedossa ollut, paljonko niitä tuli ja toteutettiinko niitä tasapuolisesti. Toiveiden keruu haluttiin siirtää helppokäyttöiseen digitaaliseen palveluun. 

Haasteeseen tartuttiin Alkon Innovation Labissa, jonka pääyhteistyökumppanina Vincit toimii. Innovation Lab on ideoiden jalostamisen paikka, jossa kehitysmahdollisuuksia ja alan uusia teknologisia tuulia testataan kevyillä prototyypeillä. Parhaat ideat päätyvät jatkokehitykseen ja laajempaan käyttöön ketjussa.

Toiveiden määrä ylitti odotukset

Alkotoive-projektin onnistumista mitataan saapuneiden toiveiden määrässä.. Ensimmäisen kahden kuukauden aikana myymälät saivat palvelun kautta jopa 3 000 tuotetoivetta. Toivotuista tuotteista 20–30 prosenttia pyritään saamaan myymälän hyllyyn. Digipalvelu auttaa Alkoa lisäksi seuraamaan toiveiden tasapuolista toteutumista, mikä on linjassa Alkon aseman ja tehtävän kanssa.

Suosittelija:

Vincitillä on kyky yhdistää ajattelua dynaamisista startupeista, palvelumuotoilua sekä ketterää kehitystä. Tämä kaikki auttaa meitä innovoimaan. Kehityskyvykkyys ja DevOps-palvelut ovat korkealla tasolla, ja tekeminen on strukturoitu selkeäksi kokonaisuudeksi.

Kaapro Kanto, CIO / Alko Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Alko Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Suhonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

palvelumuotoilu
DevOps

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia