Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Admares valitsi Wapicen IoT-Ticketin Dubain kelluvien luksushuviloiden etävalvontaan

ReferenssiSuomalainen osaaminen näkyy Dubain kelluvissa luksushuviloissa. Huviloiden rakenteellisesta toteutuksesta ja hulppeasta ulkonäöstä vastaa turkulainen Admares Group Oy, kun taas vaasalainen digitalisaatio-osaaja Wapice Oy mahdollistaa niiden etävalvonnan.

Wapice huolehtii kelluvien luksushuviloiden ja ravintoloiden etävalvontajärjestelmän toteutuksesta ja ylläpidosta. Huviloissa on otettu käyttöön IoT-Ticket Office Tool Suite, jonka avulla saadaan automaattisesti reaaliaikaista tietoa poikkeamista ja huoltotarpeista. Etävalvonnan avulla kelluvien huviloiden ylläpito ja valvonta saadaan tehostettua. Etävalvonnassa yhdistyy Wapicen kokemus ja teknologiaosaaminen monelta eri teollisuuden osa-alueelta.

Kelluvissa huviloissa yhdistyy laiva- ja perinteinen talotekniikka ja järjestelmät ovat paljon monimutkaisemmat verrattuna perinteiseen rakentamiseen. Lisäksi Dubain olosuhteet asettavat korkeat vaatimukset esimerkiksi jäähdytyksen katkeamattomaan käyttöön.

– IoT-Ticketin avulla pystymme seuraamaan järjestelmien toimivuutta reaaliajassa ja reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmän avulla voimme myös tarvittaessa helposti luoda uusia dashboardeja yksittäisten komponenttien toimivuuden seurantaan, kertoo Admareksen VP Service Marcus Pellas.

– Admares hallitsee innovatiivisuuden rakentamisessa ja Wapice teknologiassa. On ollut ilo suunnitella heille sopivaa IoT-ratkaisua ja olla mukana toteuttamassa heidän taidonnäytettään Dubaissa, kuvailee Wapicen tuotepäällikkö Mika Ranta-aho.

Lisätietoja: Mika Ranta-aho, Product Manager, Wapice Oy, puh. +358 50 314 1979

Lue lisää IoT-TICKET®:stä

Suosittelija:

IoT-TICKET®:in avulla pystymme seuraamaan järjestelmien toimivuutta reaaliajassa ja reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmän avulla voimme myös tarvittaessa helposti luoda uusia dashboardeja yksittäisten komponenttien toimivuuden seurantaan.

Marcus Pellas, VP Service, Admares Group Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Admares Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Omat tagit

iot-ticket
IoT
etähallinta
etäseuranta
ennakoiva huolto
digitalisointi

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia