Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

5 hyötyä, jotka saat selkeällä työajanseurannalla - Taimer

BloggausTyöajanseuranta ei ole vain lain vaatima välttämätön paha, vaan sen avulla voidaan tehdä liiketoiminnasta entistä kannattavampaa. Listasimme selkeän työajanseurannan viisi tärkeintä hyötyä.

Työajanseuranta on lakisääteistä

Suomen laki velvoittaa seuraamaan työaikaa. Se ei kuitenkaan ole ainoa syy siihen, miksi työajanseurantaa tarvitaan. Työajanseuranta nimittäin tehostaa liiketoiminnan pyörittämistä monella tavalla: se esimerkiksi helpottaa projektien hallintaa, auttaa resursoinnissa ja mahdollistaa hinnoittelun määrittelemisen kannattavaksi.


Näin helppokäyttöinen työajanseurantajärjestelmä tehostaa yrityksen arkea:

1. Kaikki tiedot ovat sähköisinä kootusti samassa paikassa

Sähköisessä työajanseurantajärjestelmässä tiedot pysyvät aina turvallisesti tallessa. Paperisia tuntikirjauksia ei enää tarvita, eikä myöskään erillisiä Excel-taulukoita tai lomakkeita. Kaikki tuntikirjaukset tehdään vain kerran yhteen ja samaan paikkaan, jolloin myös virheiden määrä vähenee. Pilvipalveluna toimivasta järjestelmästä tiedot ovat saatavilla missä ja milloin vain.

2. Selkeä järjestelmä tuo tehokkuutta

Työajanseurantajärjestelmällä tuntiseuranta on tarkkaa ja kaikkia työntekijöitä kohtaan tasapuolista sekä läpinäkyvää. Helppokäyttöisen ja selkeän järjestelmän ansiosta aikaa säästyy niin kirjausvaiheessa kuin palkanlaskennassakin. Järjestelmä on samalla jokaiselle työntekijälle erinomainen väline oman tekemisen tehostamiseen. Myös projektinhallinnan näkökulmasta työajanseurantajärjestelmä lisää selkeyttä: sen avulla nähdään helposti, kuinka paljon aikaa mihinkin projektiin on mennyt ja millä tuntihinnalla.

3. Tuntiseuranta on mahdollista reaaliaikaisesti

Sähköistä työajanseurantaa käytettäessä jokainen on jatkuvasti ajan tasalla sekä omista että muiden tunneista. Järjestelmää on helppo käyttää myös mobiililaitteilla, jolloin liikkuvan työn tekijöidenkin on mahdollista kellottaa tuntinsa reaaliaikaisesti ja tuntitilanne nähdään ajantasaisesti kaikissa yrityksen työpisteissä. Jos tuntiseuranta yhdistetään resursointityökaluun, myös käyttöasteen seuranta onnistuu kätevästi.

4. Tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja laskutukseen

Järjestelmän kautta palkanmaksuun ja laskutukseen tarvittavat tiedot saadaan helposti siirrettyä eteenpäin ilman tuplatyötä, jolloin laskutus nopeutuu ja palkanlaskennan työkuorma keventyy. Kaikki projektin työtunnit saadaan luotettavasti laskutettua asiakkaalta, sillä järjestelmässä on kattava raportointi projektiin kuuluvista tunneista ja saldoista.

5. Työvuorojen suunnittelu on helpompaa

Työajanseurantajärjestelmästä toteutuneet tunnit ovat selkeästi nähtävissä, ja niiden perusteella on helppo arvioida tulevien henkilöstöresurssien tarvetta ja suunnitella työvuoroja. Myös tunneista muodostuvia kuluja pystytään seuraamaan reaaliajassa, sekä omakustannehintaa että laskutettavien tuntien myyntihintaa.

Tutustu helppokäyttöiseen Taimeriin, joka monien ominaisuuksiensa ohella sisältää myös työajanseurannan. Aloita ilmainen koekäyttö vaikka heti tänään!

Pinterest
Taimer Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Crm
työajanhallinta
Toiminnanohjaus
Sähköinen laskutus
verkkolaskutus
Myynninhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kutsu: Verkostoitumislounas ohjelmistoyritysten liiketoiminta- ja myyntijohdolle
Visible Commerce eli läpinäkyvä liiketoiminta näyttää, kenen kanssa teet bisnestä - “Google ja Facebook maksoivat miljoonilla tekaistuja laskuja.”
Tekoälyä käsittelevä Elements of AI -verkkokurssi käännetään kaikille Euroopan Unionin virallisille kielille

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia