Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

4 syytä käynnistää digitaalisen myynnin kehitys uudella lähestymistavallamme

BloggausOrganisaatiot ovat perinteisesti ottaneet uuden tietojärjestelmän käyttöön kahdessa vaiheessa: ensin järjestelmähankinnasta tehdään päätös, minkä jälkeen IT-osasto vie järjestelmähankkeen maaliin. Pilviteknologian yleistymisen ja Microsoft 365 -ekosysteemin kehittymisen myötä perinteinen lähestymistapa ei ole enää optimaalinen vastaamaan liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

CRM:n sekä muiden vastaavien tietojärjestelmien tarkoitus on ennen kaikkea edistää organisaation liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti, mutta vanhalla toimintamallilla se ei onnistu tehokkaasti. Yhdessä Microsoftin kanssa olemme luoneet uusien järjestelmien käyttöönottoa varten kumppanuuteen perustuvan lähestymistavan, joka asettaa ihmiset etusijalle.

Seuraavaksi kerromme neljä syytä, miksi jokaisen organisaation kannattaa harkita uuden lähestymistapamme käyttöönottoa.

 

1. Perinteinen lähestymistapa CRM-projekteihin on hidasta, kallista ja tehotonta 

Koska nykyaikainen pilviteknologia, kuten Dynamics 365 Sales, taipuu moneen, ei tietojärjestelmän kyvykkyyden arvioimiseksi enää tarvita asiantuntijademoa tai pitkää luetteloa järjestelmän ominaisuuksista. Organisaatio voi sen sijaan ryhtyä suoraan tuumasta toimeen ja miettiä niitä käytännön toimenpiteitä, joiden avulla liiketoiminta saadaan vietyä seuraavalle tasolle.

Myöskään CRM-järjestelmän implementoinnissa vanhanaikainen IT-vetoinen malli ei toimi alkuunkaan, sillä yleensä CRM:ään liittyvät haasteet eivät ole luonteeltaan lainkaan teknisiä. Kokemukseni mukaan haasteet liittyvät usein johonkin seuraavista:

  • Myyntitiimi ei käytä CRM:ää, koska he kokevat sen vaivalloiseksi ja hyödyttömäksi.
  • Organisaation johdolla ei ole riittävää näkyvyyttä tärkeimpiin liiketoimintoihin ja asiakkaisiin.
  • Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö ontuu.
  • CRM:n ylläpitäjä ei voi tehdä järjestelmään parannuksia, sillä käyttäjien parannuspyynnöt ovat ristiriidassa keskenään.

Yleisimmät ongelmat ovat seurausta kommunikaation puutteesta, mikä on tyypillistä nimenomaan perinteiselle lähestymistavalle.

 

 

"Innofactor on yhteistyökumppanina luotettava, asiantunteva ja haastaa meitä sopivalla tavalla tekemään asioita paremmin."Tutustu Innofactorin ja iLoqin Dynamics 365 -yhteistyöhön

 

 

2. Uusi lähestymistapa asettaa ihmiset etusijalle ja mahdollistaa paremman päätöksenteon

Uuden lähestymistapamme ydin on tarjota organisaatiolle arvoa yhteistyön jokaisessa vaiheessa – alkuvaiheen keskusteluista järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen. Istumme yhdessä alas ja kartoitamme kaikki tarpeet ja haasteet sekä päätämme yhteisistä linjauksista tavoitteiden osalta.

Keskusteluyhteyden ansiosta myyntitiimi, myynti- ja liiketoimintajohto sekä IT-osasto ymmärtävät toisiaan ja toistensa tarpeita paremmin, mikä mahdollistaa paremman päätöksenteon organisaatiossa.

 

3. Uuden lähestymistavan avulla CRM-järjestelmän kartoitusvaihe sujuu nopeammin

Perinteisesti kartoitusvaihe uudelle CRM-järjestelmälle on saattanut kestää kuukausia, eikä lopputulos silloinkaan ole kummoinen (kuten kohdassa 1 jo todettiinkin).

Uuden lähestymistavan myötä kartoitusvaihe on osana eri sidosryhmien tavoitteiden linjausta, ja sen lopputuloksena haluttuja tuloksia saavutetaan kuukausien sijaan jo viikoissa.

 

 

"Uuden lähestymistavan myötä tuloksia saavutetaan kuukausien sijaan jo viikoissa."

 

 

4. Uuden lähestymistapamme avulla luot organisaatiollesi tiekartan digitaalisen myynnin transformaatiolle

Autamme ensin kartoittamaan organisaatiosi nykytilan, minkä jälkeen autamme luomaan vision tavoitetilasta. Tämän jälkeen laadimme yhdessä tiekartan ja suunnitelman siitä, kuinka visio voidaan saavuttaa ja viedä jopa pidemmälle tulevaisuudessa. 

Digitaalisen myynnin käynnistäminen vie aikaa, eikä kaikkea tarvitse saada valmiiksi kerralla. Pilviteknologioiden ja uuden lähestymistavan ansiosta voimme rakentaa organisaationne digitaalisen myynnin kyvykkyyttä askel kerrallaan.

 

Lue lisää digitaalisen myynnin ratkaisuistamme ja opi ymmärtämään asiakkaitasi paremmin!

 

TUTUSTU DIGITAALISEN MYYNNIN, MARKKINOINNIN JA ASIAKASPALVELUN RATKAISUIHIMME

 

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

digitaalinen myynti
Crm

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia