Hosting- ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys Planeetta Internet Oy on allekirjoittanut sopimuksen Suomen Hostingpalvelu Oy:n ja Domainhotelli Oy:n koko osakekannan ostamisesta.

Hostingpalvelulla ja Domainhotellilla on yhdessä yli 40 000 asiakasta. Planeetta Internetin tiedotteessa kerrotaan, että vuonna 2015 perustettu Domainhotelli on nopeimmin kasvava verkkotunnusten rekisteröijä Suomessa. Suomen Hostingpalvelu Oy:n kerrotaan keskittyvään asiakastyytyväisyyteen ja olevan vahvassa asemassa Suomen markkinoilla.

”Meille Planeetalla hyvä asiakaskokemus on tärkeää. Hostingpalvelun vahva kasvu tyytyväisten asiakkaiden myötä tuo meille tähän tavoitteeseen hyvää lisäarvoa. Asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen Suomessa kotimaisilla kielillä on edelleen tavoite, joka tuo asiakkaat ja meidät päivittäin yhteen. Planeetta on helppo valita yhteistyökumppaniksi erilaisiin webhostingin, kotisivutuotannon ja lisäarvopalvelujen hankkeisiin tulevaisuudessakin”, kertoo Planeetta Internetin maajohtaja Jarkko Åström yrityksen tiedotteessa.

Kaupan myötä Planeetalla on yli 40 työntekijää ja 60 000 asiakasta Suomessa.

”Me olemme iloisia löydettyämme ostajan, joka arvostaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme”

”Nyt oli oikea aika myydä yrityksemme, kun hosting-liiketoiminnan vahvistaminen jatkuu. Me olemme iloisia löydettyämme ostajan, joka arvostaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme”, sanoo Manu Paajanen, Suomen Hostingpalvelu Oy:n perustajajäsen ja toimitusjohtaja sekä Domainhotelli Oy:n perustajajäsen.

Kyseessä on osa Loopia Groupin kasvustrategiaa Pohjoismaissa sekä Itä-Euroopassa. Uutisoimme viime syksynä, että ruotsalainen Loopia Group AB osti Planeetta Internetin koko osakekannan.

Loopia Group on webhotelleja ja web-palveluita tarjoava yhtiö, jonka liiketoiminta keskittyy Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Isossa-Britanniassa, Unkarissa, Hollannissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa.

 

Planeetta Internetin Ite wiki-profiili

Planeetta Internetin verkkosivut

 

Lue myös Slushin päätapahtuma on peruttu ja Fortunen 10 nopeiten kasvanutta yritystä vuonna 2019.