Huhtikuun 3. päivänä CSC on sulautunut virallisesti HPE-konsernin Enterprise Services -yhtiöön. Näin markkinoille syntyy uusi yhtiö ja tuotemerkki DXC Technology.

Yhtiön lehdistötiedot kuvaa DXC Technologyä seuraavasti:

”DXC Technology on maailman johtava itsenäinen uuden sukupolven täyden palvelun IT-yhtiö, ja ainutlaatuinen asemamme markkinoilla auttaa meitä valjastamaan innovaation voiman muutosten hyödyntämiseksi. Missiomme on ohjata asiakkaiden digitaalitransformaatiota ja mahdollistaa heidän liiketoimilleen lisää voittoa. Resurssiemme, globaali läsnäolomme ja yrityksemme koko, ovat asioita, joiden avulla voimme auttaa teitä asiakkaita soveltamaan teknologian tehoa ja ohjaamaan kohti tulevaisuutta.”

DXC Technology perustaa toimintansa strategiseen yhteistyöhön monien keskeisten teknologiatoimittajien verkostoon, johon lukeutuvat mm. Amazon Web Services, Dell EMC, HPE, HP, IBM, Lenovo, Microsoft, Oracle ja SAP.

”Nämä alan johtavat kumppanuussuhteet antavat meille mahdollisuuden tarjota sopivia ratkaisuja ja sopivia tiimejä hoitamaan monitahoisia ja asiakkaan liiketoiminnan kannalta kriittisiä haasteita.”, tiedote jatkaa.

Voit lukea lisää aiheesta DXC-Technologyn kotisivuilta.