Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yllättävätkin ideat taipuvat mobiilisovelluksiksi

post_image

TarjontaMobiilisovelluksilla voi ratkaista monta haastetta. Sovellus voi tulla yrityksen sisäiseen käyttöön ja toimia prosessien tehostajana, datan kerryttäjänä tai viestinnän sujuvoittajana. Energiateollisuudessa voidaan hyötyä myös ulkoiseen, julkiseen levitykseen tulevista sovelluksista. 

Yksi mielenkiintoinen esimerkki toteuttamistamme töistä on Elenialle kehittämämme EleniaGO-sovellus. Sovellus pelillistää sähköverkon kuntotiedon keräämisen: ulkoilijat aktivoidaan mukaan ottamaan kuvia sähkökaapeista ja muista sähköverkon komponenteista. Pelaaja kerryttää pisteitä, joilla hän voi lunastaa erilaisia palkintoja – ja samalla Elenia saa arvokasta tietoa sähköverkon kunnosta. 

Me SuperAppilla olemme erikoistuneet mobiilisovelluksiin ja web-sovelluksiin. Meillä on valmiit, jo testatut komponentit, joista rakennamme sovelluksen. Mobiilisovellus räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen ja varmistamme, että se on asiakkaan brändin näköinen.

Jos sinulla on idea, meillä on toteutus.

Pinterest
SuperApp logo

SuperApp:n tarjonta

Raaka-aineet ja energia

Lisätietoja

SuperApp:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SuperApp:n tarjontaa

SuperApp:n Raaka-aineet ja energia -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SuperApp kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia