Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilisovellukset niin sisäiseen kuin ulkoiseen käyttöön

TarjontaSovellus voi tehostaa sisäisiä prosesseja tai olla vaikuttava kanava koko asiakaskunnan tavoittamiseen. SuperAppilla olemme toteuttaneet sovelluksia sekä yritysten sisäiseen että ulkoiseen käyttöön.

Esimerkiksi Stora Ensolle teimme sisäiseen käyttöön sovelluksen, joka parantaa työturvallisuutta. Työntekijät voivat kirjata työturvallisuushavaintoja sovellukseen ja tieto kulkee suoraan johdolle. Tutustu Stora Enson sovellukseen.

Rautelle kehittämämme sovellus sen sijaan toimii asiakaspalvelu- ja viestintäkanavana asiakkaiden suuntaan. Sovelluksesta löytyy muun muassa Rauten tuote- ja palvelukatalogi. Lue lisää Rauten sovelluksesta.

Meillä on valmiit, jo testatut komponentit, joista rakennamme sovelluksen. Mobiilisovellus räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen ja varmistamme, että se on asiakkaan brändin näköinen.

Pinterest
SuperApp logo

SuperApp:n tarjonta

Prosessiteollisuus

Lisätietoja

SuperApp:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SuperApp:n tarjontaa

SuperApp:n Prosessiteollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SuperApp kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia