Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Räätälöidyt mobiilisovellukset yrityksesi tarpeeseen

post_image

TarjontaKiinteistöalalla on erilaisia tarpeita, jotka sovellus voi ratkaista. SuperAppilla on kokemusta sekä yrityksen sisäiseen että ulkoiseen käyttöön tarkoitetuista mobiiliapplikaatioista.

Yksi keskeinen tarve on yhdistää kiinteistön ylläpidon tarpeiden raportointi huoltotöistä vastaavaan tahoon. Kun kiinteistön käyttäjät huomaavat huoltotarpeen, miten varmistaa, että tieto kulkee sujuvasti työn tekijälle? 

Kehitimme Posti Kiinteistöille sovelluksen, jolla käyttäjät voivat tehdä havaintoraportteja erilaisista huoltotarpeista. Raportit kulkevat kätevästi oikeaan paikkaan ja huoltotyöt tulee varmasti tehtyä. 

Tutustu Posti Kiinteistöjen sovellukseen.

Meillä on valmiit, jo testatut komponentit, joista rakennamme sovelluksen. Mobiiliapplikaatio räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen ja varmistamme, että se on asiakkaan brändin näköinen.

Pinterest
SuperApp logo

SuperApp:n tarjonta

Kiinteistöala

Lisätietoja

SuperApp:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SuperApp:n tarjontaa

SuperApp:n Kiinteistöala -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

SuperApp kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia