Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppa ja digitaalinen myynti älykkääksi osaksi omaa liiketoimintaa

post_image
Tarjonta

Verkkokaupparatkaisut, eli verkkokauppa-alustan valinta tulisi aina lähteä yrityksen liiketoimintatavoitteista, loppukäyttäjien tarpeista ja verkkokauppajärjestelmän roolista osana muita digitaalisia palveluita.

Eri järjestelmien (esim. ERP, CRM, tuotetieto, markkinoinnin automaatio, maksujärjestelmät) integraatiomahdollisuudet tulee myös arvioida.

Valjastamme parhaat teknologiat ja pyrimme ymmärtämään tulevaisuuden signaaleja, jotta pystymme rakentamaan parhaat ratkaisut asiakkaidemme liiketoiminnan menestykseksi. Toteutamme verkkokauppoja markkinoiden johtavilla teknologiaratkaisuilla, joita ovat muun muassa alla kuvaillut Magento, Shopify ja Liferay Commerce. 

Verkkokauppa ja ostaminen verkossa jatkaa edelleen vahvaa kasvuaan. Me Ambientialla tiedämme, miten menestyvä verkkokauppa rakennetaan yrityksen tarpeita ja kasvun tavoitteita vastaavaksi. 

Tiedämme myös, että kyseessä on monen tekijän summa.

Kun puhutaan digitaalisesta myynnistä on kilpailu usein kovaa ja palveluntarjoajien määrä jopa päätä huimaavaa. Kun kyseessä on verkkokaupan perustaminen, olennaisinta on osata valita juuri omalle liiketoiminnalle paras verkkokauppa-alusta monien joukosta. Kun tavoitteena on taas digitaalisen liikemyynnin kasvattaminen, nousee olennaisiksi teemoiksi verkkokaupankäynnin seuranta sekä integraatiot. Kuinka varmistan, että myyntiä syntyy tietyssä ajassa ja tietylle kohderyhmälle?

Pinterest
Ambientia logo

Ambientia:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Ambientia:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Ambientia:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Ambientia:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ambientia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia