Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupat

post_image

TarjontaVerkkokaupan avulla poistat myynniltäsi ajan ja paikan rajoitteet. Suunnittelemme ja toteutamme verkkokauppoja monipuolisesti eri toimialojen tarpeisiin, niin tuotteille kuin palveluillekin.

Näin verkkokauppaprojekti etenee

Verkokauppaprojektin kulkua voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan, mutta käytännössä projektit usein noudattavat tätä hyväksi havaittua runkoa: Projektin alussa autamme asiakasta potentiaalisen markkinan ja luonnollisen verkkokysynnän löytämisessä tekemällä avainsanatutkimuksen. Tämän jälkeen suunnittelemme verkkokaupan rautalankamallit ja rakenteen tai analysoimme nykyisen verkkokaupan kehitystarpeiden määrittämiseksi. Kun käyttökokemus ja käyttöliittymä on testattu toteutamme verkkokaupan teknisesti mobiiliystävällisyyttä unohtamatta. Verkkokauppa testataan toiminnallisuuksien osalta sekä suoritetaan selaintestaus.

Kun verkkokauppa on valmis julkaistavaksi, toteutamme lanseerauksen yhteytteen suunnitellut markkinointiaktiviteetit. Projektitiimimme vastaa julkaisun jälkeen kaupan toiminnasta, sillä ylläpito kuuluu tarjoamaamme. Teknisen ylläpidon lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme pienkehitystä sekä verkkokaupan analytiikkaan perustuvaa näkemystä kehityskohteista. Näin varmistamme sen, että verkkokauppaa voidaan kehittää systemaattisesti kävijädatan pohjalta.

Sopiva verkkokauppa-alusta

Suosimme usein verkkokauppa-alustana WordPressin WooCommerce -lisäosaa. Tällöin verkkokauppa voidaan integroida saumattomasti verkkosivuston osaksi. Voimme suunnitella ja toteuttaa verkkokauppoja myös muille alustoille, kuten Magentolle ja kotimaiselle MyCashflow’lle, mikäli asiakkaalla on erityisiä toiveita alustan suhteen. Verkkokauppatoiminnallisuutta voidaan hyödyntää sivustolla myös ilman linkitystä varsinaiseen maksutoiminnallisuuteen, jos monimutkainen ja laaja tuotehallinta halutaan tehdä tehokkaasti.

Verkkokaupan suunnittelua ohjaa usein ostoputki, josta pyritään tekemään mahdollisimman suoraviivainen ja selkeä potentiaaliselle asiakkaalle. Tätä ostoputkea optimoidaan ylläpitovaiheessa sivuston analytiikkaa tutkimalla ja testaamalla.

Pinterest
Redland Oy logo

Redland Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Redland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Redland Oy:n tarjontaa

Redland Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Redland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia