Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvapalvelut Midpointedilta

post_image

TarjontaIdentiteetinhallinta

Sähköpostiosoite ja salasana on loppukäyttäjän digitaalinen identiteetti, jolla on pääsy digitaalisiin palveluihin kuten tiedostoihin ja sähköpostiin. Samalla identiteetillä tunnistaudutaan laitteisiin ja käytetään sovelluksia, joten digitaalisen identiteetin suojaaminen on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, kun lähdetään parantamaan pilvipalveluiden tietoturvaa.

Päätelaitehallinta

Tietoturvauhat muuttavat muotoaan päivittäin ja siksi tarjoamme ainoastaan reaaliaikaisesti päivittyviä uuden sukupolven tietoturvaohjelmistoja. Teemme yhteistyötä useiden eri tietoturvatalojen kanssa.

Virustorjunnan lisäksi, Microsoft Intunen avulla voidaan suojata ja hallita käyttäjiä, laitteita, sovelluksia ja tietoa Intunen hallintaportaalista. Intunen avulla voidaan määritellä myös eri järjestelmiin ehdollisia käyttöoikeuksia. Intunen avulla voidaan tuottaa myös yksityiskohtaisia raportteja laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanoista.

Datan ja sovelluksien suojaaminen

Azure Information Protection -työkalun avulla voidaan suojata tiedot riippumatta siitä, minne tieto on tallennettu tai kenelle se on jaettu. Automaattisen tietojen luokittelun avulla dokumentit voidaan suojata otsikon tai ennalta määritettyjen dokumentissa esiintyvien sanojen perusteella. Track & Revoke -palvelun avulla voidaan seurata kuka on tiedoston avannut tai muokannut koko tiedoston elinkaaren ajan.

Infrastruktuurin ja verkon hallinta

Suojaa yrityksesi sisäverkon ja tietoliikenteen seuraavan sukupolven palomuuriratkaisuilla. Toimitamme Watchguard ja Sophos palomuurit kiinteällä kuukausihinnalla. Kauttamme saatavilla myös kaikki muut yrityksen verkkolaitteet.

Henkilöstön tietoturvakoulutukset

Henkilöstön tietoturvakoulutuksen tarkoituksena on valmistaa yksilöitä ja organisaatiota tietoturvan haasteisiin ja vaatimuksiin. Koulutuksen päämääränä on edistää tietoturvallisuutta ja suojata arkaluontoisia tietoja sekä organisaation että yksilöiden tasolla.

Johdon tietoturvakonsultointi

Johdon tietoturvakonsultointi koostuu riskianalyysistä, toimitusketjujen tarkistuksesta sekä henkilöstön kyberturvakoulutuksesta. Midpointed antaa yritysjohdolle kevyen lähestymisen tietoturvan kehittämiseen NIS2 direktiivi huomioiden ja ISO27001 tietoturvastandardiin pohjautuen. 

Pinterest
Midpointed Oy logo

Midpointed Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Midpointed Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Midpointed Oy:n tarjontaa

Midpointed Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midpointed kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia