Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterää ohjelmistorobotiikkaa ja automaatioita Midpointedilta

post_image

TarjontaSuosittelemme kiinteähintaista automaatiopalvelua, jossa saat käyttöösi oman ulkoistetun automaatiotiimin automaatioiden kehitykseen. Palvelun tarkoituksena on tuottaa oman kuukausihintansa edestä säästöjä puolessa vuodessa. Tämä tarkoittaa, että palvelu maksaa itsensä vuodessa takaisin, vaikka kehitystyö lopetettaisiin jo puolen vuoden jälkeen. Palveluun kuuluu kaikki tarvittava prosessilouhinnasta, kouluttamiseen, kehitykseen, mittarointiin ja muutosjohtamiseen. Saat niin monta automaatiota kuin löydämme käyttökohteita organisaatiossanne.

Teemme myös projektimuotoisia automaatioita, jolloin tehdään aina yksi automaatio projektisuunnitelman mukaisesti. Projektimuotoinen automaatio voi olla hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi automaatioksi ja kun tarve kasvaa, voidaan siirtyä useita automaatioita tuottavaan malliin. Käytämme ketterän kehityksen periaatteita, jotta voimme taata parhaimman lopputuloksen.

Pinterest
Midpointed Oy logo

Midpointed Oy:n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Midpointed Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Midpointed Oy:n tarjontaa

Midpointed Oy:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midpointed kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia