Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palveleva IT-ulkoistuskumppani

post_image

TarjontaOlemme IT-kumppani, jonka tarkoituksena on toimia yrityksenne taustalla niin hyvin, että voitte unohtaa IT:n kokonaan. Haluamme vapauttaa teidät tekemään arvokasta työtänne asiakkaillenne. Keskitymme taustalla ylläpidon lisäksi myös jatkuvaan IT-ympäristön kehittämiseen, jotta pilviympäristöt tukevat parhaiten työskentelytapojanne. Ymmärrämme yritysten muuttuvat tarpeet ja joustamme asiakkaidemme mukana. Tahdomme tehdä työstänne parempaa. IT-premium laskee IT:n kustannuksia, nostaa työn tuottavuutta ja parantaa työssä viihtymistä sekä vähentää liiketoiminnan riskejä.

M365 -ohjelmistot

Hoidamme Microsoft Office 365-ohjelmistojen ja lisenssien hankinnan, hallinnan, päivitykset ja käyttöpalvelut. Kaksivaiheinen tunnistautuminen.

IT-tuki

Timanttinen tukipalvelumme auttaa mielellään, mikäli tarvitset apua tai neuvoa IT-asioissa. Premiumiin kuuluu rajattomat tuki- ja neuvontapalvelut.

Laitehallinta

Hoidamme työasemien, oheislaitteiden ja käyttöomaisuutenne hallinnan, valvonnan sekä varalaitepalvelun. Myös verkkolaitteiden ylläpito ja valvonta.

Tietoturva

Tietoturvapalvelumme huolehtii, että yrityksenne tärkeät tiedot ovat turvassa ja työntekijöiden laitteet ja päivitykset ovat ajan tasalla.

Operointi

Proaktiivinen valvonta 24/7, ympäristön jatkuva kehitys ja ylläpito kehityssuunnitelman mukaisesti.

Ota askel sujuvampaan IT:seen jo tänään! Ota meihin yhteyttä!

Pinterest
Midpointed Oy logo

Midpointed Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Midpointed Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Midpointed Oy:n tarjontaa

Midpointed Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midpointed kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia