Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Räätälöity verkkokauppa yrityksesi tarpeisiin

post_image

TarjontaToteutamme helppokäyttöiset ja teknisesti laadukkaat verkkokaupat ja asiointijärjestelmät kaikenkokoisille yrityksille.

Verkkokaupan avulla voit nostaa yrityksesi liiketoiminnan uudelle tasolle ja myydä ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokaupan perustaminen on erinomainen tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja lisätä yrityksesi myyntiä.

Projektimme lähtevät liikkeelle siitä, että tutustumme yrityksesi liiketoimintaan ja sen prosesseihin, jonka pohjalta suunnittelemme räätälöidyn verkkokaupan tai muun asiointijärjestelmän. Suunnittelemme digitaalisen liiketoiminnan ratkaisut aina liiketoiminnan vaatimukset ja sen kohderyhmän huomioiden.

Toimimme kumppaninasi – tarjoamme nopean sekä luotettavan palvelinympäristön ja huolehdimme, että verkkokauppasi pysyy ajan tasalla myös julkaisun jälkeen. Verkkokauppaa tehdessä tähtäämme myös jo tulevaisuuteen ja siihen, että sen kasvu on mahdollista ja kehitämme verkkokauppaa yrityksesi tarpeiden mukaan eteenpäin. Valikoimme tekniset ratkaisut ja lisäosat, jotka skaalautuvat liiketoimintasi mukana, ja kauppaa on mahdollista laajentaa uusille markkinoille tai lisätä uusia integraatioita.

Suosimme verkkokauppatoteutuksissa WordPressin WooCommerce lisäosaa

Kiireisessä yritysmaailmassa ei ole aikaa opetella tuntitolkulla eri alustojen käyttöä. WooCommerce-verkkokauppa toteutetaan tutun WordPress-hallintapaneelin päälle ja sen käyttö on yhtä helppoa kuin muidenkin WordPress-sivustojen.

Ammattimaisesti luotuun WordPress-sivustoosi yhdistettynä WooCommerce on muokattavissa kaikenlaisiin tarpeisiin. Voimme yhdistää WooCommercen avulla verkkosivun, verkkokaupan sekä taustahallintajärjestelmät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Pinterest
Web-veistämö Oy logo

Web-veistämö Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Web-veistämö Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Web-veistämö Oy:n tarjontaa

Web-veistämö Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Web-veistämö kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia