Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Integraatiotratkaisut yrityksesi tarpeisiin

post_image

TarjontaMeillä on vahva osaaminen yritystoiminnan taustalla toimivista järjestelmistä ja yhdistämme ne verkkopalvelujesi kanssa kokonaisuudeksi, joka toimii.

Tehosta yrityksesi toimintaa - Haluamme, että asiakkaamme verkkopalvelut integroituvat saumattomasti yrityksen muihin järjestelmiin. Integraatiot ja automatisoitujen toimintojen hyödyntäminen lisää yrityksen kilpailuetua: yrityksesi toiminta tehostuu, virheet vähenevät ja asiakaskokemus paranee.

Oli kyse sitten yrityksesi sisäisistä tai ulkoisista järjestelmistä, pyrimme löytämään aina yrityksesi tarpeisiin sopivan integraatioratkaisun. Integraatioita tehdessä tähtäämme myös jo tulevaisuuteen ja siihen, että sen kasvu on mahdollista. Kartoitamme kaikissa integraatioprojekteissa yrityksen yksilölliset tarpeet ja otamme ne huomioon suunnittelussa. Toteutamme ratkaisun, joka tukee liiketoimintasi tarpeita ja joka skaalautuu liiketoimintasi mukana ilman räjähtäviä kustannuksia.

Olemme panostaneet rajapintojen ja integraatiopalvelinten kehitystyössämme huomattavasti siihen, että räätälöidyt palvelumme kytketään syvälle asiakkaan digitaalisen liiketoimintaan, jolloin ne vastaavat aidosti yrityksen tarpeita ja luovat lisäarvoa. Integraatioiden ja automaatioiden lisäksi olemme myös erikoistuneet toiminnanohjausjärjestelmiin. Ratkaisemme asiakkaan toiminnanohjauksen ongelmat Odoo-järjestelmän avulla.

Pinterest
Web-veistämö Oy

Web-veistämö Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Web-veistämö Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Web-veistämö Oy:n tarjontaa

Web-veistämö Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Web-veistämö kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia