Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Laadukkaat verkkopalvelut yrityksille ja yhteisöille

post_image

TarjontaKamppailemme kehnoja verkkopalveluja vastaan luomalla intohimoisesti laadukkaita ja käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita. Toteutamme turvalliset, mobiili- ja hakukoneystävälliset verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Toteutamme helppokäyttöiset ja teknisesti laadukkaat verkkopalvelut. Emme käytä valmisteemoja, vaan räätälöimme sivut aina asiakkaan tarpeiden ja visuaalisen ilmeen mukaan. Verkkosivuprojektimme alkavat siitä, että määrittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä sivuston kohderyhmän, tavoitteet ja toiminnallisuudet, tällä varmistamme, että sivusto vastaa aina sekä asiakkaan että loppukäyttäjien tarpeita.

Meillä on monen vuoden kokemus WordPress-verkkosivuista ja panostamme erityisesti siihen, että sivusto on teknisesti laadukkaasti rakennettu. Verkkosivut ovat paljon muutakin kuin visuaaliset tekijät, ja kun sivusto on teknisesti rakennettu oikein, ei jälkeenpäin synny ongelmia. Teemme WordPress-verkkosivut, joiden päivittäminen onnistuu keneltä tahansa ilman laajoja IT-taitoja, ja joiden jatkokehitys sekä muokkaukset ovat helppo toteuttaa kun tulee tarve tehdä pieniä tai suurempia muutoksia.

Meille on tärkeää pitää huolta asiakkaistamme. Haluamme, että asiakas luottaa meihin ja osallistuu kanssamme projektiin täydellä sydämellä. Pidämme kädestä vaihe vaiheelta ja ohjaamme asiakkaan verkkosivuprojektin läpi ja tarjoamme koulutusta ja ohjeet kuinka verkkosivuja päivitetään itsenäisesti ja miten seurataan web-analytiikkaa. Yhteistyö ei lopu siihen, että saamme uudet verkkosivut valmiiksi. Asiakaspalvelumme vastaa aina hädän tullessa ja huolehdimme automaattisesti tarvittavasta tietoturvasta ja ylläpidosta.

Pinterest
Web-veistämö Oy

Web-veistämö Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Web-veistämö Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Web-veistämö Oy:n tarjontaa

Web-veistämö Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Web-veistämö kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia