Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipohjainen tietoturvaratkaisu Exabeam korvaa perinteiset välineet tekoälyllä

post_image
Tarjonta

Exabeam – tunnetko käyttäjäsi?

Exabeam on johtava Security Information and Event Management (SIEM) ja Extended Detection and Response (XDR) ratkaisu (Gartner 2021).

Exabeamin älykäs pilvialusta mahdollistaa aivan uuden automaation ja analytiikan, joka nopeuttaa uhkien havaitsemisen, tutkinnan ja vastauksen. Sen avulla voidaan tunnistaa ja ehkäistä uhkia, joiden havaitseminen oli ennen jopa mahdotonta.

Exabeamin älykkäät aikanäkymät riskipisteytyksellä ovat helppokäyttöiset ja mahdollistavat myös muiden kuin kokeneimpien tietoturva-asiantuntijoiden selvittää uhkia.

Miksi Exabeam?

Turvallisen yrityksen hoitaminen on entistä monimutkaisempaa. Vanhat työkalut eivät ole kyenneet sopeutumaan maailmaan, jossa yrityksiä, ihmisiä ja tietoja jaetaan. Exabeam antaa organisaatioille mahdollisuuden parantaa turvallisuustilannetta, siirtää tietoturvaoperaationsa pilveen ja pysyä uhkien edessä yhdistämällä pisteitä, ei vain keräämällä niitä.

Ylivertainen käyttäjäkokemus

Exabeamin analytiikka-alusta on käyttäjäystävällisin verrattuna muihin markkinoilla oleviin, tämän esimerkiksi Gartnerin kaltaiset tahot vahvistavat.

Exabeamin käyttöliittymä on hiottu mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttää, jopa niin yksinkertaiseksi, että tietoturvauhkien selvittäminen onnistuu muiltakin, kuin tietoturva-asiantuntijoilta.

Vaivaton avaimet käyteen -asennus

Pilvipohjaisen Exabeamin asennus on helppoa valmiin räätälöinnin ansiosta. Monet muut luottavat edelleen manuaaliseen korrelaatiosääntöjen rakentamiseen – se on monimutkaista ja vie paljon aikaa alkuasennuksessa.

APM Finland

APM Finland on paikallinen kumppanisi kun käyttäjäsi ovat sinulle tärkeitä ja haluat varmistaa IT-järjestelmien toimivuuden sekä huolehtia yrityksesi menestyksestä digitaalisen transformaation keskellä. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja, jotka tukevat yritystä löytämään nopeasti vastaukset oli kyse sitten virhe- tai tietoturvatilanteesta.

Edustamiamme ratkaisuja ovat Dynatrace, Exabeam ja Micro Focus.

Valmennamme parhaita käytäntöjä, kuten Site Reliability Engineering (SRE) ja Service Automation Framework (SAF).

Exabeam ja APM Finland yhdessä auttavat sinua löytämään uhat ja reagoimaan nopeasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja varaa meiltä ilmainen demo!

Ota yhteyttä

Pinterest
Wakaru Oy  logo

Wakaru Oy :n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Wakaru Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wakaru Oy :n tarjontaa

Wakaru Oy :n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wakaru kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia