Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dynatrace - näkyvyys käyttäjästä kooditasoon asti

post_image
Tarjonta

Dynatrace - näkyvyys käyttäjästä kooditasoon asti

Dynatrace on johtava Application Performance Management (APM) -ratkaisu (Gartner 2021).

Täysin keinoälyn päälle rakennettu alusta tarjoaa vastauksen ongelman juurisyyhyn automaattisesti ja näin nopeuttaa vian ratkaisuaikaa huomattavasti.

Dynatracen älykkyys pystyy hetkessä vertailemaan miljoonia eri IT-komponenttien suhteita ja löytämään virheiden syyt ja vaikutukset hetkessä.

APM Finland ( Wakaru Oy) on kotimainen Dynatrace-kumppani. Kun valitset meidät Dynatrace-kumppaniksesi tiedät saavasi parhaat osaajat ja tuen. Haluatko kokeilla Dynatracea täysin ilmaiseksi? Voit ladata kokeiluversion täältä

APM Finland

APM Finland on sinun paikallinen suomalainen kumppanisi, kun käyttäjäsi ovat sinulle tärkeitä ja haluat varmistaa IT-järjestelmien toimivuuden. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja, jotka tukevat yritystä löytämään nopeasti vastaukset on kyse sitten virhe- tai tietoturvatilanteesta. Edustamiamme ratkaisuja ovat Dynatrace, Exabeam ja Micro Focus.

Pystymme toimittamaan niin pienet kuin suuretkin valvontaprojektit pitkällä kokemuksella.

Teknologiaratkaisujen lisäksi valmennamme ja konsultoimme parhaita käytäntöjä, kuten Site Reliability Engineering (SRE) ja Service Automation Framework® (SAF). Sertifioitu valmennus takaa, että voimme tarjota ratkaisuja, jotka oikeasti auttavat organisaatiota ja teknologiset ratkaisut tukevat yrityksen toimintaa.

Vuodesta 2005 lähtien olemme olleet auttamassa organisaatioita palveluiden valvonnassa ja laadussa, sekä varmistamassa loppukäyttäjien parhaan kokemuksen. APM Finland on osa Wakaru Oy:tä.

Asiakkaamme kutsuvat meitä ammattilaisiksi.

Tutustu palveluihimme tästä

Ota meihin yhteyttä täällä

Pinterest
Wakaru Oy  logo

Wakaru Oy :n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Wakaru Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wakaru Oy :n tarjontaa

Wakaru Oy :n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wakaru kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia