Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalvelut tarjoavat monia mahdollisuuksia nykypäivän logistiikalle ja tuotantolaitoksille

post_image

TarjontaPilvipalvelut mahdollistavat laitteiden tuottaman datan analysoinnin sijainnista riippumatta. Tuotantoympäristössä analysoitua dataa voidaan käyttää esimerkiksi laitteiden ja järjestelmien käytön optimointiin sekä ennakoivan huollon tarpeisiin. Logistiikan alalla ajoneuvojen ja alusten sijaintia voidaan seurata pilvipalvelun kautta kapasiteetin, reittien ja määräaikojen sovittamiseksi taloudellisesti yhteen.

WAGOn PFC100- ja PFC200-ohjaimet voidaan muuttaa IoT-ohjaimiksi, jotka lähettävät tietoja kentältä pilveen analysoitavaksi. IoT-tuki on mahdollista lisätä myös jo olemassa oleviin järjestelmiin. Ohjaimemme myös salaavat lähettämänsä tiedot sisäisten SSL/TLS 1.2 -turvaprotokollien kautta ja siirtävät ne VPN-tunnelia pitkin turvallisesti pilvipalveluun.

Pinterest
WAGO logo

WAGO:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

WAGO:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta WAGO:n tarjontaa

WAGO:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

WAGO kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia