Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Avullamme saat laitteiden tuottaman datan käyttöön kaikkialla

post_image

TarjontaHaluatko tallentaa energia- ja prosessidatan pilveen niin, että se on käytettävissäsi kaikkialla ja esimerkiksi ennakoivan huollon saatavilla? 

Luomme tälle tarvittavat edellytykset: Ohjaimiemme ohjelmisto lähettää dataa suoraan pilveen, esimerkiksi WAGOn pilvidatan hallintaan. Verkkoportaali toimii käyttöliittymänä Microsoft Azuren ylläpitämälle pilvipalvelulle tai halutessasi voit käyttää muitakin pilvialustoja kanssamme. 

Pilvipalveluilla on monia muitakin käyttökohteita. Ne helpottavat myös esimerkiksi ajoneuvojen ja alusten sijainnin seuraamista ja niiden kapasiteetin, reittien ja määräaikojen taloudellista yhteensovittamista. WAGOn PFC100- ja PFC200-ohjaimet salaavat nämäkin tiedot sisäisten turvaprotokollien kautta ja siirtävät ne VPN-tunnelin kautta turvallisesti pilvipalveluun.

Pinterest
WAGO

WAGO:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

WAGO:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta WAGO:n tarjontaa

WAGO:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

WAGO kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia