Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avullamme saat laitteiden tuottaman datan käyttöön kaikkialla

post_image

TarjontaHaluatko tallentaa energia- ja prosessidatan pilveen niin, että se on käytettävissäsi kaikkialla ja esimerkiksi ennakoivan huollon saatavilla? 

Luomme tälle tarvittavat edellytykset: Ohjaimiemme ohjelmisto lähettää dataa suoraan pilveen, esimerkiksi WAGOn pilvidatan hallintaan. Verkkoportaali toimii käyttöliittymänä Microsoft Azuren ylläpitämälle pilvipalvelulle tai halutessasi voit käyttää muitakin pilvialustoja kanssamme. 

Pilvipalveluilla on monia muitakin käyttökohteita. Ne helpottavat myös esimerkiksi ajoneuvojen ja alusten sijainnin seuraamista ja niiden kapasiteetin, reittien ja määräaikojen taloudellista yhteensovittamista. WAGOn PFC100- ja PFC200-ohjaimet salaavat nämäkin tiedot sisäisten turvaprotokollien kautta ja siirtävät ne VPN-tunnelin kautta turvallisesti pilvipalveluun.

Pinterest
WAGO logo

WAGO:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

WAGO:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta WAGO:n tarjontaa

WAGO:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

WAGO kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia