Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

WAGO

Kehitämme luotettavia ratkaisuja useille eri teollisuuden aloille.

WAGO - Yritysesittely

Olemme älykkäästi verkostoituneen maailman selkäranka. Monimuotoisuuden ja digitaalisen nopeuden maailmassa jokaisessa rajapinnassa vaaditaan luotettava yhteys.

Tuotteidemme ja ratkaisujemme avulla lisäät turvallisuutta ja tehokkuutta teollisuus-, rautatie- ja energiateknologioiden alalla, merenkulku- ja offshore-sektoreilla ja rakennusten ja valaistuksen ohjauksessa. Meillä on yhdeksän kansainvälistä tuotanto- ja jakelutoimipaikkaa, 20 muuta jakeluyhtiötä ja edustajia yli 80 maassa. Näin olemme kaikkialla siellä, missä asiakkaammekin.
Työntekijöitä 14
Y-tunnus 2660516-3
Perustettu -
Www www.wago.com
Puh 09-7744060
E-mail info.fi@wago.com
Toimipaikat Vantaa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Prosessiteollisuus
(0)

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
(0)

Omat tagit

kiinteistöautomaatio
kyberturvallisuus
Energianhallinta
Valaistuksen ohjaus
Älykäs rakentaminen
Wago SmartData
Wago ohjelmistoratkaisut

WAGO - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

WAGO - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Vastaamme logistiikan haasteisiin kattavalla ratkaisuportfoliolla. Älykkäät automaatioratkaisut ja muut tuotteemme on tehty tulevaisuuden kuljetuksia varten. Ne helpottavat myös ajoneuvojen ja alusten sijainnin seuraamista pilvipalvelun kautta, jolloin niiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

IoT

Pilvipalvelut mahdollistavat laitteiden tuottaman datan analysoinnin sijainnista riippumatta. Tuotantoympäristössä analysoitua dataa voidaan käyttää esimerkiksi laitteiden ja järjestelmien käytön optimointiin sekä ennakoivan huollon tarpeisiin...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Haluatko tallentaa energia- ja prosessidatan pilveen niin, että se on käytettävissäsi kaikkialla ja esimerkiksi ennakoivan huollon saatavilla?  Luomme tälle tarvittavat edellytykset: Ohjaimiemme ohjelmisto lähettää dataa suoraan pilveen, esimerkiksi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Digitalisaatio edellyttää, että koneiden tuottamat tiedot ovat saatavilla useissa eri paikoista. Me varmistamme tuotantolaitoksista lähtevien tietojen sataprosenttisen salauksen.  Reitillään ohjaimesta ulkoiseen salauskomponenttiin koneiden tuottamat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Tarjoamme asiantuntemusta, tuotteita ja ratkaisuja, jotta prosesseista voidaan tehdä älykkäämpiä ja kannattavuutta parantaa. Tarjontaamme kuuluu muun muassa energianhallinnan, räjähdyssuojauksen, prosessiautomaation ja datan käsittelyn sovelluksia...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Raaka-aineet ja energia

Tuemme energia-alan digitalisointia ja älykkäiden verkkojen suunnittelua tarjoamalla huipputeknistä ohjaus- ja mittaustekniikkaa sekä ohjelmistoratkaisuja, jotka mahdollistavat yksinkertaisen ja turvallisen yhteyden pilvipalveluihin.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakentaminen

WAGO-I/O-SYSTEM tarjoaa monia liitäntäratkaisuja rakennusautomaation väyläjärjestelmiä ja alijärjestelmiä varten. Voit luoda järjestelmällä avoimia ja joustavia ratkaisuja riippumatta siitä, mitä protokollaan käytät rakennusautomaatioon. Ratkaisumme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Muovaamme digitaalista tulevaisuutta kanssasi! Riippumatta siitä, tallennatko tiedot paikallisesti vai pilveen, voit valita laajan työkalupaketin, jonka avulla kehitämme yhdessä kanssasi kohteeseesi optimaalisen ratkaisun. San avulla pysyt ajan tasalla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

WAGO - Referenssit

WAGO - Bloggaukset

WAGO - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

WAGO kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku