Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalveluita suomalaisille yrityksille

post_image

TarjontaYdinliiketimintaamme on tarjota suomalaisille yrityksille pilvipalveluita, jotka automatisoivat ja tehostavat yrityksen päivittäisiä toimintoja. Lue pikaesittelyt tuotteistamme.

Visma Netvisor

Älykästä taloushallintoa

Automatisoi ja seuraa taloustietoa reaaliajassa. Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinto-ohjelma, joka yhdistää laskutuksen, kirjanpidon ja liiketoiminnan ohjauksen yhteen pilvipalveluun.

Netvisorissa yli 97 % tositteista syntyy automaation avulla, mikä säästää aikaa ja tehostaa toimintaa. Ohjelmistoa voi käyttää yhdessä tilitoimiston kanssa, jolloin taloustieto on reaaliajassa kaikkien osapuolten saatavilla, eikä kenenkään tarvitse tuplasyöttää tietoja.

Ota Netvisor koekäyttöön. Kokeile maksutta kuukauden ajan.

Lue Netvisor-blogista, mitkä olivat Netvisorin vuoden 2017 kohokohdat.

Visma Severa

PSA - toiminnanohjausta asiantuntijoille

Tarjoamme kaksi asiantuntijaorganisaatioille varta vasten luotua ohjelmistoa. Severa ja ValueFrame toimivat apuna niin toiminnanohjauksessa, myyntiputken hallinnassa kuin ketterässä projektinhallinnassa.

Visma Severa on asiantuntija- ja projektiyritysten toiminnanohjaukseen tarkoitettu ohjelmisto. Severalla myynti, projektit, työajat ja resurssit ovat hallinnoitavissa yhdellä järjestelmällä. Severan avulla hahmotat asiantuntijayrityksesti liiketoiminnan visuaalisesti. Kaikki työntekijät myynnistä laskutukseen voivat käyttää samaa pilvipalvelua.

Kokeile Visma Severaa veloituksetta 30 päivää.

ValueFrame on asiantuntijayritysten tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu ketterästi yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. ValueFramessa lisänä on BI-integraatio, joka ratkaisee vaativatkin raportointitarpeet. ValueFrame voidaan räätälöidä esimerkiksi tilitoimiston tarpeisiin sopivaksi.

Severa vai ValueFrame? Jätä yhteydeottopyyntö, niin selvitetään tarpeesi yhdessä.

Sähköinen allekirjoitus - siirry nykyaikaan

Sähköinen allekirjoitus on nykyaikainen ja juridisesti sitova keino hoitaa sopimusten ja asiakirjojen allekirjoitukset.”

VismaSign on sähköisen allekirjoittamisen pilvipalvelu, jolla asiakirjat ja dokumentit voi allekirjoittaa turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. VismaSignin voi integroida osaksi CRM- tai ERP-ratkaisua.

Lataa maksuton opas sähköisen allekirjoituksen käyttöönottoon.

Visma Maventa

Luotettavaa verkkolaskutusta

Maventa on yksi Suomen johtavista verkkolaskutusoperaattoreista. Maventaa voi käyttää omana verkkolaskutilina tai integroida sen osaksi yrityksen käyttämää ohjelmistoa.

Maventan avulla lasku löytää aina perille. Ohjelmisto välittää laskun aina ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta jos verkkolaskua ei voi toimittaa, välittyy se automaattisesti sähköpostilla tai kirjeitse.

Löydä oman taloushallinto-ohjelmistosi Maventan integraatiokumppaneista.

Pinterest
Visma Solutions Oy logo

Visma Solutions Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Visma Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Visma Solutions Oy:n tarjontaa

Visma Solutions Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia