Visma Solutions Oy on Suomen johtava yrityksille suunnattujen pilvipalveluiden toimittaja. Visma Solutionsin ratkaisuja käyttää Suomessa yli 40 000 yritystä. Tuotteisiin kuuluvat Netvisor, Severa, ValueFrame, VismaSign, Maventa ja Navita.

Visma Solutions Oy Perustiedot

Yritysesittely

Visma Solutionsin missio on auttaa yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä. Tarjoamme toimintaa tehostavia ratkaisuja taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja liiketoiminnan tueksi. Lähtökohtamme on kehittää helppokäyttöisiä, yksilöllisesti räätälöitäviä ja viimeisintä teknologiaa sisältäviä pilvipalveluita suomalaisten yritysten tarpeisiin.

Tuotteisiimme kuuluvat taloushallinto-ohjelmisto ja toiminnanohjausratkaisu Visma Netvisor, PSA-ohjelmistot eli asiantuntijayritysten työnohjausratkaisut Severa ja ValueFrame, helppokäyttöinen ja luotettava sähköinen allekirjoitus VismaSign, suomen johtava verkkolaskuoperaattori Maventa ja liiketoiminnan ohjausta helpottava työkalu Navita. Tutustu tuotteisiimme tarkemmin tarjonta-osiossa.
Työntekijöitä
185
Y‑tunnus
1967543‑8
Perustettu
2005
www
Email
Puh
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Lappeenranta

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut

Teknologia:

Toimialakokemus: IT

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto

Omat tagit: Visma Solutions, verkkolaskutus, Severa, Netvisor, Navita, Maventa, ValueFrame, VismaSign

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Ydinliiketimintaamme on tarjota suomalaisille yrityksille pilvipalveluita, jotka automatisoivat ja tehostavat yrityksen päivittäisiä toimintoja. Lue pikaesittelyt tuotteistamme.Visma Netvisor


Älykästä taloushallintoa


Automatisoi ja seuraa taloustietoa reaaliajassa. Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinto-ohjelma, joka yhdistää laskutuksen, kirjanpidon ja liiketoiminnan ohjauksen yhteen pilvipalveluun.


Netvisorissa yli 96% tositteista syntyy automaation avulla, mikä säästää aikaa ja tehostaa toimintaa. Ohjelmistoa voi käyttää yhdessä tilitoimiston kanssa, jolloin taloustieto on reaaliajassa kaikkien osapuolten saatavilla, eikä kenenkään tarvitse tuplasyöttää tietoja.


Ota Netvisor koekäyttöön. Kokeile maksutta kuukauden ajan.


Lue Netvisor-blogista, mitkä olivat Netvisorin vuoden 2017 kohokohdat.Visma Severa


PSA - toiminnanohjausta asiantuntijoille


Tarjoamme kaksi asiantuntijaorganisaatioille varta vasten luotua ohjelmistoa. Severa ja ValueFrame toimivat apuna niin toiminnanohjauksessa, myyntiputken hallinnassa kuin sosiaalisessa projektinhallinnassa.


Visma Severa on asiantuntija- ja projektiyritysten toiminnanohjaukseen tarkoitettu ohjelmisto. Severalla myynti, projektit, työajat ja resurssit ovat hallinnoitavissa yhdellä järjestelmällä. Severan avulla hahmotat asiantuntijayrityksesti liiketoiminnan visuaalisesti. Kaikki työntekijät myynnistä laskutukseen voivat käyttää samaa pilvipalvelua.


Kokeile Visma Severaa veloituksetta 30 päivää.


ValueFrame on asiantuntijayritysten tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautuu ketterästi yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. ValueFramessa lisänä on BI-integraatio, joka ratkaisee vaativatkin raportointitarpeet. ValueFrame voidaan räätälöidä esimerkiksi tilitoimiston tarpeisiin sopivaksi.


Severa vai ValueFrame? Jätä yhteydeottopyyntö, niin selvitetään tarpeesi yhdessä.
Sähköinen allekirjoitus - siirry nykyaikaan


Sähköinen allekirjoitus on nykyaikainen ja juridisesti sitova keino hoitaa sopimusten ja asiakirjojen allekirjoitukset.”


VismaSign on sähköisen allekirjoittamisen pilvipalvelu, jolla asiakirjat ja dokumentit voi allekirjoittaa turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. VismaSignin voi integroida osaksi CRM- tai ERP-ratkaisua.


Lataa maksuton opas sähköisen allekirjoituksen käyttöönottoon.Visma Maventa


Luotettavaa verkkolaskutusta


Maventa on yksi Suomen johtavista verkkolaskutusoperaattoreista. Maventaa voi käyttää omana verkkolaskutilina tai integroida sen osaksi yrityksen käyttämää ohjelmistoa.


Maventan avulla lasku löytää aina perille. Ohjelmisto välittää laskun aina ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta jos verkkolaskua ei voi toimittaa, välittyy se automaattisesti sähköpostilla tai kirjeitse.


Löydä oman taloushallinto-ohjelmistosi Maventan integraatiokumppaneista.Visma Navita


Nopeutta ja varmuutta liiketoiminnan ohjaamiseen


Visma Navita on budjetointiin, ennusteiden laatimiseen ja toiminnan seurantaan sekä raportointiin tarkoitettu palvelu. Navita päivittää yrityksen reaaliaikaiset taloustiedot suoraan kirjanpidosta ja muista järjestelmistä.


Kokeile Visma Navitaa veloituksetta 30 päivää.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu