Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LATO ohjaa strategian suunnittelua ja selkeyttää rakennetta

post_image

TarjontaLATOssa organisaation strateginen tavoitetila tiivistetään yhdelle sivulle. Työkalu ohjaa eteenpäin tavoitteiden purkamisen tarkemmiksi osatavoitteiksi ja tehtäviksi liiketoiminnoissa, prosesseissa ja tiimeissä. 

Työkalun nerokas rakenne mahdollistaa autonomisen ja konkreettisen suunnittelun tiimeissä siten, että fokus pysyy strategisten valintojen sisällä. 

Työkalu visualisoi kokonaiskuvan helikopterinäkymästä, mikä mahdollistaa strategisen tarkastelun makro- ja mikrotasolla. Tällä tavoin voidaan varmistaa, että kokonaisuus säilyy eheänä ja konkreettisena.

?Perinteisesti tieto strategiasta, tavoitteista ja etenemästä on hajautunut moniin paikkoihin, eikä kokonaiskuva ja oman työn merkitys ole helposti ymmärrettävissä. Organisaatio käyttää paljon aikaa raporttien koostamiseen, mutta hajanaista kokonaisuutta on silti mahdotonta johtaa proaktiivisesti.

LATOssa strategian tilanne on koottu yhdelle sivulle, josta päästään edelleen katsomaan loogisia alakokonaisuuksia. Tieto asioiden etenemästä kerätään vastuuhenkilöiltä reaaliaikaisesti.

Kun koko organisaatio tietää, mitä tavoitellaan, missä mennään, mitä painotetaan ja mitä aiotaan tehdä seuraavaksi, joukkovoima ohjautuu luonnostaan samaan suuntaan ja voidaan onnistua nopeammin.

Pinterest
LATO Leadership Automation Tools Oy logo

LATO Leadership Automation Tools Oy:n tarjonta

Dokumenttien hallinta

Lisätietoja

LATO Leadership Automation Tools Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta LATO Leadership Automation Tools Oy:n tarjontaa

LATO Leadership Automation Tools Oy:n Dokumenttien hallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

LATO Leadership Automation Tools kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia