Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LATO Leadership Automation Tools Oy

Strategian toteutus perustuu tavoitteisiin ja tehtäviin sekä niiden vastuutukseen ja seurantaan. Strategia toteutuu vain tekojen kautta. LATO Strategy Tool on strategian tekemisen työkalu, joka tarjoaa jatkuvaa tilannetietoa, webissä ja mobilissa.

LATO Leadership Automation Tools Oy - Yritysesittely

LATO turvaa matkasi strategisella polulla ja varmistaa onnistuneen strategian toteutuksen. Pilko ja osallista strategia, KPI:t ja toimintasuunnitelmat helposti johtamisen arjeksi taskuun asti. Kevennä raskaat tiedon keruun rutiinit ja keskity tilanteen johtamiseen tuloksiksi.

LATO vapauttaa arvokkaita resursseja manuaalisista rutiinitoimenpiteistä tärkeämpiin tehtäviin. Vaivattomalla työkalulla voit tehostaa työntekijöiden työskentelyä läpi kaikkien organisaatiotasojen. Et enää tarvitse erillisiä Exceleitä ja Powerpointeja, sillä LATOn avulla kaikki olennainen tieto on yhdessä paikassa helposti, turvallisesti ja reaaliaikaisesti saatavilla.
Työntekijöitä 5
Y-tunnus 2599804-9
Perustettu 2014
Www www.latotools.com
Puh +358404171628
E-mail info.lato@latotools.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(7)
Analytiikka
(5)
Dokumenttien hallinta
(4)
Ketterät menetelmät
(1)

Toimialakokemus

IT
(2)
Valmistava teollisuus
(2)
Kauppa
(1)
Koulutusala
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Prosessiteollisuus
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Julkishallinto
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Kiinteistöala
(0)
Media
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Rakentaminen
(0)
Telekommunikaatio
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Android
(4)
Mac OS
(4)
Windows
(4)
iOS
(4)
Linux
(3)
Oracle
(2)
Sharepoint
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(7)
Tuki- ja ylläpitotyö
(5)
Valmisohjelmisto
(5)
Johtamistyö
(4)
Koulutus
(0)

Omat tagit

Strateginen suunnittelu
Business Intelligence
leadership
Ohjelmistopalvelut
seurantajärjestelmät
Strategian toteutus
strategiatyökalu
Kasvustrategia
Digitaalinen strategia
strategiasovellus
strategiajohtaminen
strategia
strategisen johtamisen sovellus
strateginen tiekartta
strategy
strategic foresight
strategiaprosessi

LATO Leadership Automation Tools - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSijoitusyhtiö kehittää omistusyhtiöitään aktiivisesti LATO:n avulla

"Meidän tehtävämme on tarjota osaamista sekä parhaat työkalut. Omistamillemme yhtiölle LATO on käytännön työkalu, joka varmistaa valitun strategian toteutumisen ja vauhdittaa liiketoiminnan projekteja operatiivisella tasolla."

-- Minna Telanne

Näytä referenssi

ReferenssiStrategian toteuttamista yhdessä, avoimesti ja läpinäkyvästi monialaisessa ja modernissa ammattikorkeakoulussa

"Laurea on hyvin kehitysorientoitunut organisaatio. LATO on auttanut meitä rajaamaan tarkemmin, mitä kehitetään nyt ja mitkä asiat jätetään tuleville vuosille. LATO myös ohjaa meitä olemaan suunnittelussa konkreettisiajatoimeenpanossasäntillisiä. Meidän organisaatiollemme LATO sopii erityisen hyvin, sillä työkalu tukeeavoimuuden ja osallistamisen kulttuuria, sekä ruokkii.."

-- Jouni Koski

Näytä referenssi

ReferenssiVauhtia strategian jalkauttamiseen markkinoiden johtavassa Biotalouden teknologiayhtiössä

"Strategian ympäriltä on poistettu mystiikka ja koko henkilöstö pääsee milloin vain tarkastelemaan kaikkea tietoa ilman salaisuuksia. Hallituksen kokousten rytmissä pidettävät yhteiset tiedotustilaisuudet perustuvat samaan avoimeen tietooon."

-- Christian Jurvanen

Näytä referenssi

ReferenssiIstekissä HR on johtamisen Business Partner

"Vihdoin” ja ”tämmöistä me tarvitsimmekin” ovat esimerkkejä palautteesta, mitä Istekin organisaatiosta on kuulunut LATO palvelun lanseerauksen jälkeen."

-- Kalle Kautovaara

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

LATO Leadership Automation Tools - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

LATO strategiatyökalun avulla tilannepäivitysten teko on helppoa ja nopeaa. Näet omat tavoitteet ja toimenpiteet aloitussivulla ja voit päivittää niiden edistymisen. Näet myös tiimisi jäsenten päivitykset ja ennusteet reaaliaikaisesti ja voit toimia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Luo strateginen suunnitelmasi LATO:n strategianseurantaohjelmistoon. Kirjaa painopistealueet ja määrittele niihin kuuluvat päätavoitteet, joiden avulla suunnitelmasi toteutuu. LATO muodostaa näistä yhteisen kokonaiskuvan jota voit käyttää tavoitteiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Perinteisesti talousraportointia seurataan yrityksissä vähintään kuukausitasolla. LATO tuo myös strategisten hankkeiden ja tekemisten seurannan osaksi johtoryhmän, talousjohtajan ja hallituksen rutiineja. LATOn määrittää automaattisesti jokaiselle..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

LATO näyttää ajantasaisen kokonaiskuvan yhdellä sivulla selaimen tai puhelimen kautta. Näet välittömästi, mitkä asiat etenevät suunnitelman mukaan ja missä tarvitaan johdon tukea tai suunnan muutosta. Uudet tavoitteet ja tehtävät voidaan kirjata,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

LATO on visuaalinen työkalu, joka tuo fokuksen työntekoon ja vauhdittaa toimintojen jalkautumista. Strategiatyökalu on myös kommunikointiväline, jolla työntekijät voivat keskustella keskenään omien tavoitteiden ja toimenpiteiden etenemisestä. LATOn..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Dokumenttien hallinta

LATOssa organisaation strateginen tavoitetila tiivistetään yhdelle sivulle. Työkalu ohjaa eteenpäin tavoitteiden purkamisen tarkemmiksi osatavoitteiksi ja tehtäviksi liiketoiminnoissa, prosesseissa ja tiimeissä.  Työkalun nerokas rakenne mahdollistaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Työkalu tuo näkyväksi työntekijöiden omat tavoitteet ja tehtävät sekä visualisoi niiden linkittymisen koko organisaation tavoitteisiin. Työntekijöiden on helppo pitää mielessä omat prioriteetit, aikataulut ja iloita oman työn etenemisestä. Avun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

LATO Leadership Automation Tools - Referenssit

LATO Leadership Automation Tools - Bloggaukset

LATO Leadership Automation Tools - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

LATO Leadership Automation Tools kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku