Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokonaisvaltaista digimarkkinointia

post_image

TarjontaTarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin palveluita eri kanaviin. Olemme kumppanisi ratkaisujen suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Autamme yritystäsi näkymään juuri teidän yrityksenne liiketoimintaa tukevissa kanavissa, kiinnostavalla ja puhuttelevalla sisällöllä. Suunnittelemme yrityksellesi houkuttelevat verkkosivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta. Parannamme luonnollista löydettävyyttä hakukoneissa optimoimalla sisältöjä (SEO) sekä hyödyntämällä hakukonemarkkinointia (Google Ads). Palvelumme pitävät sisällään konsultointia, ideointia, käytännön toteutusta, analysointia, kehitystä sekä koulutusta.

MeKiwi tarjoaa nyt myös digimarkkinoinnin konsultointipaketteja. Meidän asiantuntijoidemme avulla voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja brändiä.

Valitse aloituspaketti tai kuukausitilaus:

  • Google Ads -tarkistuspaketti
  • Verkkosivuston suorituskyvyn tarkistuspaketti
  • Digitaalisen markkinoinnin tarkistuspaketti
  • Sosiaalisen median mainonnan tarkistuspaketti

Voit myös luoda oman pakettisi, joka sopii parhaiten yrityksenne tarpeisiin. Ota yhteyttä Jonnaan (jonna.ranta@mekiwi.org) niin räätälöidään yrityksellenne sopiva ratkaisu.

Pinterest
MeKiwi Oy logo

MeKiwi Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

MeKiwi Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta MeKiwi Oy:n tarjontaa

MeKiwi Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiSihteeriyhdistyksen kotisivut, kattava paketti graafista suunnittelua ja teknistä osaamista

Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry on sihteerin ja assistentin tehtävässä toimivien valtakunnallinen voittoa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Graafinen suunnittelu, Webkehitys, +6 muutaWordPress, visuaalinen suunnittelu, nettisivut, logo, logosuunnittelu, uudistus

Premium

LinkkiMeKiwi keräsi 400 000€ rahoituksen virtuaalitodellisuusyksikön kehittämiseen

Tavoitteena kehittää Suomen suurin VR-peli sekä kasvattaa B2B VR-liiketoimintaa. Oululainen digitoimisto ja ..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, +2 muutaLisätty todellisuus ja VR, IT

Premium

BloggausOulussa tuetaan aloittavaa yritystä

Business Oulun palveluseteli tarjoaa tarpeellista tukea aloittavalle yritykselle. 1000–5000 euron arvoisella setelillä Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +33 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Android, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, mobiiliapplikaatiot, digipalvelut, mobiilipelit, opetuspelit, pelillistäminen, Virtuaalitodellisuus, Lisätty todellisuus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

MeKiwi kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia