MeKiwi suunnittelee ja toteuttaa mobiilisovellukset, web-sivut ja VR/AR-ratkaisut. Monipuolisen asiantuntijatiimimme päämääränä on aina asiakkaan liiketoiminnan tukeminen.

MeKiwi Perustiedot

Yritysesittely

MeKiwi on mobiilisovellusten, pelien ja verkkopalveluiden sitoutunut kehittäjä. Meiltä saat koko paketin suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon asti. Palvelemme kattavasti digipalveluiden tuottamisessa käyttöliittymäsuunnittelua, graafisia töitä, brändäystä ja markkinointia myöten. MeKiwi - täyden palvelun digitoimisto.
Työntekijöitä
12
Y‑tunnus
2602442‑2
Perustettu
2014
www
Email
mekiwi@mekiwi.org
Puh
(+358) 50 5558 410
Sosiaalinen media
Toimipaikat Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Android, iOS, Wordpress, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Telekommunikaatio, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: MeKiwi, mobiilisovellus, Wordpress, mekiwi, responsiiviset, pelillistäminen, mobiilipelit, Digitalisaatio palveluna, Kotisivut yritykselle, Kotisivut, Ohjelmisto, Virtuaalitodellisuus, Lisätty todellisuus, digitaalinen markkinointi, pelit, opetuspelit

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

MeKiwin palveluja tuottaa monipuolinen ammattilaistiimi - nörtit, taiteilijat ja myyntitykit. Kumppanuuksien rakentaminen on vahva osa liiketoimintaa. Myös asiakas on MeKiwille kumppani. Jokainen kiiviläinen on täydellisen sitoutunut asiakkaan projektiin. Kaveria ei jätetä.


MeKiwillä katsotaan pitkälle tulevaisuuteen ja ollaan aina askel kehitystä edellä. Missä luodaan uutta – sieltä löytää Kiwin.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu