Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sihteeriyhdistyksen kotisivut, kattava paketti graafista suunnittelua ja teknistä osaamista

ReferenssiSihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry on sihteerin ja assistentin tehtävässä toimivien valtakunnallinen voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1960 ja jäseniä on tällä hetkellä noin 950 ympäri Suomen. Yhdistyksen tarkoituksena on sihteerien vuorovaikutuksen edistäminen sekä ammattipätevyyden ja -arvostuksen kohottaminen.

MeKiwillä oli ilo päästä suunnittelemaan Sihteeriyhdistykselle uusi visuaalinen ilme logoineen, typografioineen ja verkkosivuineen. Tavoitteena oli tehdä täydellinen kasvojenkohotus ja tuoda yhdistyksen ilme tähän päivään. Raikkaus, tyylikkyys ja asiantuntevuus olivat ohjenuorana läpi koko suunnitteluprosessin. Verkkosivut kävivät läpi täydellisen uudistuksen niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin. Alustaksi valitsimme WordPress julkaisujärjestelmän, joka mahdollistaa räätälöidyn sivuston rakentamisen.

Suosittelija:

"Yhteistyö sujui mutkattomasti koko projektin ajan. Heiltä oltiin kivan aktiivisia meidän suuntaan. Selkeä tavoite oli saada hyvät sivut aikaiseksi sovitussa ajassa. Projektin edetessä päätimme myös uudistaa yhdistyksemme logon sekä kuvamaailman Mekiwin ehdotusten mukaisesti. Olemme tyytyväisiä uuteen tyylikkääseen ilmeeseemme ja selkeään verkkosivustoon. Ne viestivät nyt hyvin meitä ja ovat raikkaan selkeät sekä loogiset. Varsinkin ulkopuolisilta olemme saaneet erinomaista palautetta uudesta ilmeestä ja sivustosta.”

Sari Ollikainen, Sihteeriyhdistys ry

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Teknologia

WordPress

Omat tagit

visuaalinen suunnittelu
nettisivut
logo
logosuunnittelu
uudistus

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia