Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kiinteistö- ja vuokrausalan prosessiautomaatio

TarjontaOhjelmistorobotiikan ja älykkään automaation avulla voidaan parantaa operatiivista tehokkuutta sekä asiakaskokemusta kiinteistöhuollon, asumispalvelujen ja talousosaston prosesseissa.

Asiakkaamme asiakkaamme kiinteistöalalla onnistui robotiikan avulla puolittamaan asuntohakemusten käsittelyajat ruuhkahuipun aikana, kun asensimme ohjelmistorobotit esikäsittelemään hakemukset. Robotit nopeuttivat hakemusten käsittelyä merkittävästi ja lisäksi ne vapauttivat asiakaspalvelijoiden työaikaa arvokkaampaan työhön.

Toinen asiakkaamme halusi tehostaa ja kehittää asiakaspalveluaan sekä luoda uuden palvelumuodon robotiikan avulla, mikä paransi asiakaskokemusta ja loi kustannussäästöjä. Automaation sivutuloksena myös saatavien määrä väheni, mistä hyötyi lisäksi yrityksen talousosasto. 

Pinterest
Sisua Digital logo

Sisua Digital:n tarjonta

Kiinteistöala

Lisätietoja

Sisua Digital:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sisua Digital:n tarjontaa

Sisua Digital:n Kiinteistöala -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sisua Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia