Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integroitavuus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonsiirron

post_image

TarjontaIntegraatioilla tarkoitetaan yksi- tai kaksisuuntaista tiedonsiirtoa eri järjestelmien välillä. Tarvitset integraatioita mahdollistamaan digitaalisen liiketoiminnan, joten kannattaa valita IT kumppani oikein.

Integroitu ratkaisu säästää myös aikaasi, kun tietojen päivitys tehdään vain yhteen paikkaan ja tilaukset siirtyvät toiminnanohjaukseen ilman manuaalisia työvaiheita. Lisäksi verkkokauppasi loppuasiakkaille voidaan tarjota esim. ajankohtainen tieto tuotteista, hinnoista ja varastosaldoista. Integraatioratkaisuidemme avulla ohjelmisto saadaan integroitua tehokkaasti monimuotoiseen käyttöympäristöön ja ohjelmiston tuottama tieto saadaan hyödynnettyä liiketoiminnan kehittämiseen, CRM-, ERP- ja verkkokauppajärjestelmiin sekä BI-analytiikkaan.

Verkkokaupparatkaisumme ovat integroitavissa osaksi yrityksesi omaa liiketoiminta-alustaratkaisua. Tämän lisäksi kaikki ratkaisumme on integroitavissa valmiiksi lukuisiin erilaisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin. Tällaisia ovat esimerkiksi Posti, yleisimmät ERP-järjestelmät, Klarna, e-lasku ja verkkolasku-alustat jne. Meillä on vuosien kokemus erilaisista järjestelmistä ja pystymme selvittämään integraatiomahdollisuudet mihin tahansa jo olemassa olevaan järjestelmään.

Pinterest
Net Group Nordic logo

Net Group Nordic:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Net Group Nordic:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Net Group Nordic:n tarjontaa

Net Group Nordic:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Net Group Nordic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia