Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Net Group voitti Viron ensimmäisen e-Governance Hackathonin

BloggausYhdeksäntoista tietotekniikkayritystä esittelivät ratkaisunsa Viron talous- ja viestintäministeriön sekä Garage48: n järjestämässä uusiin sähköisten hallinnon ratkaisuihin keskittyvässä hackathonissa. Voittajaksi valittiin Net Group, joka tarjosi ratkaisun hätäkeskuksen esiin tuomaan ongelmaan kuvien ja videoiden lähettämisestä hätäpuhelujen aikana.

”On hienoa, että tällainen tapahtuma järjestettiin ja tietysti olemme ylpeitä siitä, että olemme voittaneet sen. Joukkueen jäsenet osoittivat erinomaisia ​​taitoja hackathonin kolmen päivän aikana. Voimme sanoa, että maa on hyvissä käsissä! ”Sanoi Net Groupin toimitusjohtaja Priit Kongo.

”Kolmipäiväinen hackathon oli testiprojektimme siitä, miten tällaista kilpailua harjoitetaan sähköisen hallinnon haasteiden ratkaisemiseksi. Haluamme toteuttaa useita muita vastaavia tapahtumia seuraavan kahden vuoden aikana ja toivomme mukaan runsaasti niin uusia tuttavuuksia kuin jo mukana olleita kumppaneita, ”totesi yrittäjyys- ja tietotekniikkaministeri Rene Tammist.

”Toivon, että tämän vuoden hackathon johtaa jatkuvaan yhteistyöhön eri valtion viranomaisten ja yritysten välillä. Useat tapahtuman aikana kehitetyt ratkaisut ovat käyttövalmiita ja lisäävät tehokkuutta, yksinkertaistavat valtion toimintoja sekä tekevät niistä käyttäjäystävällisempiä, ”lisäsi ministeri.

Telliskiven luovassa kaupungissa 12. – 14. joulukuuta toteutetussa tapahtumassa yritykset etsivät ratkaisuja julkisen sektorin todellisiin ongelmiin 48 tunnin aikana.

Toinen sija oli Proekspert-tiimi, joka ratkaisi kulttuuriministeriön asettaman museovarastojen tehottomuutta koskevan ongelman. Kolmas paikka meni sovellukselle, jonka tarkoituksena oli automatisoida yrityksen nimen vahvistamisprosessi sähköisessä liiketoimintarekisterissä Flow-It -tiimin luoman uuden yrityksen perustamisprosessin yhteydessä. Myös useita erityispalkintoja ja -mainintoja myönnettiin.

Lue koko blogi-teksti Net Groupin sivuilta.

* Alkuperäinen teksti osoitteesta e-Estonia.com

Pinterest
Net Group Nordic logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Net Group Nordic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Supply chain management SCM
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Big Data
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Open source
C
Java

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Sidosryhmä
Toteutustyö

Omat tagit

hackathon
Digital Business
Net Group
Digitaalinen asiakaskokemus
julkinen sektori
e-Governance

Siirry yrityksen profiiliin Net Group Nordic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Net Group Nordic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Net Group Nordic - Muita referenssejä

Net Group Nordic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia