Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisia palveluita ihmisille

post_image

TarjontaSuunnittelemme uusia palveluita, autamme sinua kirkastamaan ja testaamaan liikeideoitasi prototyypeillä sekä kehitämme toimivat ideat ihmisten käytettäväksi. Palvelusi tuottaa moniosaajatiimi, jonka osaamisen työkalupakista löytyy kyky palvelumuotoilla, suunnitella käyttäjiä palvelevia käyttöliittymiä ja ohjelmoida toimiva kokonaisuus verkkoon. Helsingissä toimiva tiimimme on valmis palvelemaan yritystäsi, olit missä päin Suomea tahansa. Palveluihimme sisältyy:

Konseptisuunnittelu

Etsitkö uusia keinoja kehittää toimintaasi? Konseptoimme digitaalisia palveluita ja työkaluja konkreettisella toteuttamissuunnitelmalla.

Palvelumuotoilu

Otamme huomioon kehittämiemme palveluiden käyttäjät, sidosryhmät sekä vaikutukset. Pyrimme kehittämään vastuullisia palveluita ja luomaan merkityksellisiä kokemuksia.

Prototyyppaus

Kirkasta palveluideaasi ja pienennä kehittämisen riskejä prototyypillä. Prototyyppi on oiva keino kerätä palautetta palvelusi käyttäjiltä.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Digitaaliset palvelut on tehty ihmisten käytettäväksi. Suunnittelemme ja kehitämme käyttöliittymät käyttäjien tarpeet huomioiden.

Ohjelmistokehitys

Etsitkö kumppania rakentamaan palvelusi? Toteutamme web-selaimessa toimivia palveluita viimeisimmillä verkkoteknologioilla ja huomioimme toteutuksessa eri päätelaitteet ja saavutettavuuden

Palvelusi jatkokehitys

Olemme mukana kehittämässä palveluasi myös julkaisun jälkeen ja pidämme huolen sen toimivuudesta.

Pinterest
Sakeus Oy logo

Sakeus Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Sakeus Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sakeus Oy:n tarjontaa

Sakeus Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Sakeus kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia