Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sympa kokemuksia

Sympa kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sympa on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiJungle Juice Bar: Onnistuneen muutoksen avaimet

"Sympalla on ollut keskeinen asema elinvoimaisen kulttuurimme rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Se vaikuttaa ratkaisevasti myös siihen, miten Jungle Juice Bar kehittyy tulevaisuudessa. Nykyisin pystymme käsittelemään nopeasti kaikki HR-prosessit, mikä antaa meille enemmän aikaa olla yhteydessä työntekijöihimme, jotta ymmärrämme, mitä he tarvitsevat. Tämä avoin vuoropuhelu on.."

-- Elli Holappa, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiKansalaisjärjestö GAME:n HR-hallinta ketteräksi

"Vertailimme muutamia eri palveluntarjoajia, mutta emme löytäneet muita, jotka olisivat yhtä joustavia kuin Sympa."

-- Simon Prahm, toimitusjohtaja ja perustajajäsen

Näytä referenssi

ReferenssiTehokuutta Captol Investin HR-prosesseihin

"Sympa HR Dashboardin käyttöönotto oli vaivatonta ja kesti ainoastaan viikon. Palvelun SaaS-kustannukset vastaavat vain kahta omaa työtuntiani kuukaudessa. Muita perusteluita emme tarvitse.Hyvillä kumppaneilla ja työvälineillä on valtava merkitys onnistumisessa. Ja Sympalle voin sanoa, että hyvä me! "

-- Kirsi Kankaanpää, HR & Admin Manager

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sympa kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sympa:n referenssit

Sympa:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia