Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tehokuutta Captol Investin HR-prosesseihin

Referenssi

Tehokuutta Captol Investin henkilöstöhallintoon ja HR-prosesseihin
Captol Invest on suomalaisomisteinen konserni, jonka toimialaan kuuluvat mm. ravintolatoiminta sekä premiumjuomien maahantuonti ja tukkukauppa Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Yrityksen hankkiessa HR-järjestelmää tärkeimpänä toiveena oli sujuvoittaa ydinprosesseja: rekrytointia, tiedon vaivatonta siirtymistä palkanlaskentaan, henkilöstötietojen hallinnointia sekä tietojen raportoitavuutta.

Captol Invest valitsi järjestelmäkseen Sympa HR:n, sillä se vastasi heidän kaikkiin tarpeisiinsa: Sympa HR tarjoaa mahdollisuuden pääkäyttäjyyteen ja järjestelmän omatoimiseen muokkaamiseen yrityksen tarpeiden mukaan, sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet.

Sympa HR -järjestelmää käytetään Captol Investillä henkilöstön perustietojen kuten henkilö-, palkka-, loma- ja poissaolotietojen hallinnointiin. Tämän lisäksi sitä hyödynnetään yrityksessä osaamisprofiilien ja kehityskeskusteluiden hallinnoinnissa sekä rekrytoinneissa.


Tehokuutta Captol Investin henkilöstöhallintoon ja HR-prosesseihin
Tärkeimmät HR-mittarit nyt johdon ja esimiesten mobiililaitteissa
Captol Invest halusi seurata omia HR-avainlukujaan myös mobiilissa, joten he ottivat käyttöön Sympa HR Dashboardin. Dashboard tuo tärkeimmät HR-luvut ja -mittarit mobiililaitteisiin, mahdollistaen paremman strategisen suunnittelun, seurannan ja ennusteet.

”Saamme seurata HR:n avainlukuja reaaliajassa, ja Dashboardin ansiosta voimme puhua myös reaaliaikaisesta henkilöstöjohtamisesta”, kertoo Captol Invest Oy:n HR & Admin Manager Kirsi Kankaanpää. Dashboardin liittäminen lisäpalveluna Sympan HR-järjestelmään oli helppoa ja nopeaa. ”Tietohan meillä on ollut koko ajan Sympa HR:ssä, mutta nyt se on helposti myös johdon ja esimiesten saatavilla.”

Nyt Captol Invest voi seurata avainlukuja koko konsernin tasolla, mutta työkalu mahdollistaa porautumisen myös syvemmälle liiketoimintatiedon tasolle. Tällöin voidaan vertailla mm. henkilöstön vaihtuvuutta ja työtyytyväisyyttä sisäisesti eri liiketoimintojen välillä.
”HR:ssä on erityisen tärkeää, että kaikki tieto on mitattavissa ja helposti saatavilla. Siihen mobiililaitteissa toimiva Sympa HR Dashboard on loistava työkalu!” Kirsi iloitsee.

Captol Invest ja Sympa ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2013 lähtien. Kankaanpää korostaa, että pienessä HR-tiimissä hyvien kumppaneiden merkitys korostuu:
”HR:ssä erityisen tärkeää on onnistumisverkosto. Yksin ei tarvitse, eikä pidä selvitä. Hyvillä kumppaneilla ja työvälineillä on valtava merkitys onnistumisessa. Ja Sympalle voin sanoa, että hyvä me!”

Suosittelija:

Sympa HR Dashboardin käyttöönotto oli vaivatonta ja kesti ainoastaan viikon. Palvelun SaaS-kustannukset vastaavat vain kahta omaa työtuntiani kuukaudessa. Muita perusteluita emme tarvitse.Hyvillä kumppaneilla ja työvälineillä on valtava merkitys onnistumisessa. Ja Sympalle voin sanoa, että hyvä me!

Kirsi Kankaanpää, HR & Admin Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sympa

Tiedot

Tilaaja: Captol Invest
Ajankohta: 2013 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Sympa kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

HR järjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Sympa kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sympa - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sympa - Muita referenssejä

Sympa - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia